Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bill Emmerick a Sunbelt Software alelnöke

Dotkom

Bill Emmerick a Sunbelt Software alelnöke

Az amerikai Sunbelt Software bejelentette, hogy a Sophos korábbi alelnökét, Bill Emmericket nevezi ki a cég termékmenedzsmentért és a vállalat IT részlegének működéséért felelős alelnökké. Az újonnan létrehozott alelnöki pozícióban Emmerick közvetlenül Alex Eckelberrynek, a cég elnök-vezérigazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Bill Emmerick több mint húszévnyi tapasztalattal rendelkezik az IT-biztonság terén: alapítója és alelnöke volt a hálózati belépést szabályozó termékek fejlesztésével foglalkozó ENDFORCE vállalatnak, amelyet később felvásárolt a Sophos, illetve alelnökként dolgozott az UUNET-nél és a CompuServenél is. Új pozíciójában Emmerick a Sunbelt teljes termékportfóliójáért felelős lesz, beleértve a VIPRE Antivirus+Antispyware vírusirtó következő generációjának fejlesztését is, illetve az ügyfélszolgálat felügyeletét is ellátja majd.

“Bill az IT biztonsági iparág egyik legtapasztaltabb szakembere, akinek tudása jelentősen segíti majd a Sunbelt közeljövőben esedékes átfogó terjeszkedési stratégiáját.” – mondta Alex Eckelberry a kinevezés kapcsán. “Az elmúlt időszakban világszerte havonta átlagosan 150.000-rel nőtt a VIPRE által védett számítógépek száma, ez a robbanásszerű fejlődés pedig új kihívások elé állítja az ügyfélszolgálatunkat, ezen a területen is számítunk Bill tapasztalatára.” – tette hozzá.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés