Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mire jó az érintőképernyő egy nyomtatóban?

Laptop

Mire jó az érintőképernyő egy nyomtatóban?

Okostelefon-élményt ígér a Sharp – háttérkép a printeren.

Sharp MX-3610N.jpgA japán vállalat új színes, A3-as, 36 lap/perces többfunkciós nyomtatóját (MFP), az MX-3610N modellt az okostelefonokhoz hasonló érintőképernyős kezelőfelülettel szerelte fel. A Sharp ujjal vezérelhető érintőképernyő technológiája az érintőképernyős okostelefonoknál és tableteknél megszokott felhasználói élményt nyújtja. A jókora méretű, 10,1 inches kezelő panelen a felhasználók egyszerű ujjmozdulatokkal navigálhatnak a dokumentumok, funkciók, és beállítások között.

A vezérlőpanel dönthető a kényelmesebb kezelés érdekében, így akár tolószékből is könnyen elérhető. A beszkennelt dokumentumok oldalnézetben, 3D-ben, és bélyegképként is megjeleníthetők. A felhasználó az érintőképernyőn egyszerűen manipulálhat a dokumentumokkal: toldhat be és törölhet oldalakat, változtathatja meg sorrendjüket, forgathatja el azokat. A képernyő, amely az átlagos, zsúfolt MFP képernyőktől nagyobb, a felhasználók szükségletei alapján szabható egyedivé: a legtöbbet használt applikációk kezdőképernyőre tételével, vagy háttértéma kiválasztásával.

Energiahatékonyság
Az Energy Star tanúsítvánnyal ellátott MX-3610N képes „megtanulni” a munkacsoport tipikus felhasználási mintáit és automatikusan leállni azokban az időszakokban, amikor várhatóan egyébként sem használná senki az eszközt. A bemelegedés bekapcsolás után 20 másodpercig tart, de a speciális „Eco Scan” módban a szkennelés azonnal, bekapcsolás után végrehajtható a rendszeren. Végeredményben a jellemző elektromos fogyasztás értéke (TEC Value) heti 3 kWh.

Az új rendszer direkt módon csatlakoztatható az internetre, ahonnan letölthetők és nyomtathatók a tartalmak, illetve a „felhőbe” való csatlakozással a Sharp partnerek által fejlesztett SaaS (Software as a Service) alkalmazások is futtathatók. A termékkel a cég új ágazati szabványt kíván bevezetni. Az MFP kezelésének leegyszerűsítésétől pedig további részesedésnövekedést remél a fénymásoló rendszerek piacán.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés