Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új családtag a Sun adattárolóknál

Laptop

Új családtag a Sun adattárolóknál

A Sun Microsystems bejelentette Unified Storage termékcsaládjának legújabb tagját, amellyel a szabványos alkatrészekre és nyílt szoftverekre épülő platform bármilyen vállalat számára hozzáférhetővé válik.

A Sun Strorage 7310 olyan átfogó, flash alapú adattárolási rendszer, amely hibrid tárterület-összevonási technológiát használó funkciói révén áttörést jelent a felhasználók számára a gazdaságosság, egyszerűség és az átláthatóság terén egyaránt.

“Számos területről rengeteg ügyfél választotta már a Sun Unified Storage termékcsaládját annak egyszerűsége, teljesítménye és gazdaságossága miatt” – mondta John Fowler, a Sun Microsystems, Inc. rendszerüzletágának ügyvezető alelnöke, majd hozzátette: “Az új Sun Storage 7310 lehetővé teszi, hogy az ügyfelek még szélesebb körben alkalmazhassák a fürtözött adattárolási megoldást, és megtapasztalhassák a Unified Storage termékcsalád erejét és gazdaságosságát.”

A Sun Storage 7310 rendszer ideális olyan ügyfelek számára, akiknek a gyors adatmennyiség-növekedés miatt radikálisan egyszerűbb módszerekre van szükségük adattárolási igényeik kielégítésére. Ezen ügyfeleink kritikus fontosságú tárhelyet igényelnek a felhasználási területek olyan széles skáláján, mint például a Windows operációs rendszer helyreállítási funkciója vagy az Oracle adatbázisok.

Sun Unified Storage Data Migration Services – a Sun Professional Services szakemberei számos lehetőséget kínálnak a tanácsadói szolgáltatásoktól a teljes körűen irányított, robusztus infrastruktúrákig. A tanácsadói csapatok már ma rendelkezésére állnak a jelenlegi architektúrák kiértékelésében, a veszélyforrások és teljesítményhiányok felmérésében, számszerűsítésében, valamint a megoldás fontossági sorrendjének meghatározásában, emellett folyamatos tervezési tanácsadást nyújtanak a leginkább bevált gyakorlatok ismertetésével és vezetői szakértelmük megosztásával.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés