Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elérhető a Printer Administration Utility legújabb verziója

Laptop

Elérhető a Printer Administration Utility legújabb verziója

A Sharp bemutatja a népszerű Printer Administration Utility (nyomtató adminisztrációs segédprogram) legújabb, ötödik verzióját.

Az új rendszer számos olyan új funkciót tartalmaz, amelyek megkönnyítik a nyomtatók és az MFP-k vezérlését a rendszergazdák számára. A Printer Administration Utility (PAU) öt legfontosabb újításai között szerepel a készülékek kezelőfelületének távoli megtekintése és vezérlése, a beállítások klónozása egyik készülékről a másikra, valamint az automatikus állapotjelentések is.

Az új, távoli kezelőfelület funkciónak köszönhetően a rendszergazdának nem szükséges személyesen felkeresnie a nyomtatót vagy a multifunkciós készüléket minden egyes alkalommal, amikor egy felhasználó hibát jelent, vagy telefonos segítséget kér egy számára ismeretlen funkció használatához. Ehelyett a rendszergazdának lehetősége van arra, hogy saját számítógépén megjelenítse a távoli készülék kezelőfelületét, és azon vezérelje a készülék valamennyi funkcióját, így akár közvetlenül is megoldhatja a problémát, vagy segítséget nyújthat a felhasználónak azáltal, hogy lépésről lépésre elmagyarázza a megoldást.

Minden rendszergazda tisztában van azzal, hogy több nyomtató egymás utáni telepítése során megsokszorozódik a ráfordítandó idő és energia. A Sharp PAU legújabb verziója azonban leegyszerűsíti ezt a folyamatot azáltal, hogy a rendszergazda klónozhatja (lemásolhatja) az első készülék hálózati- és rendszerbeállításait, és azokat a többi telepítendő berendezésre is egyszerűen átmásolhatja. A még kényelmesebb telepítés érdekében a beállítások a másolás során szerkeszthetők.

A PAU segít maximalizálni a készülékek rendelkezésre-állási idejét, és elérni a flotta optimális hatékonyságát azáltal, hogy lehetővé teszi a technikusi személyzet számára a hálózathoz csatlakoztatott összes MFP működési állapotának megfigyelését és követését. A rendszer számos hasznos információt rögzít és jelent automatikusan minden egyes készülékről. Ezek között szerepel a készülék típusa, helye, aktuális működési állapota, a nyomtatott oldalak száma, IP címe, neve, leírása és a MAC címe. Ezeket az adatok ezután egy CSV formátumú fájlba exportálhatók az egyszerű elemzés érdekében.

A PAU megfelel az elfoglalt technikusok és rendszergazdák elvárásainak, hiszen a felgyorsítja és leegyszerűsíti a nyomtatók és MFP-k beállítását és kezelését. Segítségével bármilyen szabványos web-böngészővel az egész nyomtató és MFP géppark teljeskörű és valós idejű irányítása válik lehetővé, emellett gyártmánytól és típustól függetlenül bármilyen SNMP-kompatibilis nyomtató monitorozása is lehetséges.

A PAU 5-tel a rendszergazdák megtekinthetik a konfigurációs beállításokat, a készülék működési állapotát, a rendelkezésre álló festék és papír mennyiséget, emellett távolról frissíthetik a támogatott MFP-k firmware-ét, és a hálózaton megoszthatják a nyomtatók illesztőprogramjait, hogy azokat később egy kattintással telepíthessék. A rendszer használatát tovább egyszerűsíti, hogy az hálózatba kapcsolt készülékek csoportosíthatók hely, típus, IP cím és állapot szerint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés