Connect with us

Hirdetés

technokrata

Külső SSD-meghajtók a Verbatimtől

Laptop

Külső SSD-meghajtók a Verbatimtől

Nagyobb sebesség, alacsony fogyasztás.

A Verbatim bejelentette, milyen termékekkel fog előrukkolni a hamarosan esedékes hannoveri Cebit alkalmával. Solid state diskje PCMCIA Express Card szabványra épül, PCI csatolófelülettel rendelkezik és tízszer gyorsabb (120 MB/másodperc) olvasási és hatszor gyorsabb (45 MB/mp) írási sebességet produkál, mint a hagyományos pendrive-ok.

3,5 hüvelykes, szintén külső merevlemeze USB 2.0, FireWire 400 és 800, illetve eSATA csatlakozókkal rendelkezhet, emellett 1 TB-nyi tárhelyet kínál. Hasonló fizikai méretű, 1 gigabites hálózati kapcsolattal ellátott tárolóját is bemutatja a Cebiten a vállalat, és multimédia-lejátszója, a MediaStation 640 GB-os és 750 GB-os változata is ott lesz a standon.

Emellett új optikai lemezeit is nyilvánosság elé tárja a Verbatim, a CD-k, DVD-k és Blu-ray korongok új védőborítással rendelkeznek. Fényes vízálló, fényes fényképek nyomtatására alkalmas, arany archiváló, ezüst nyomtatható és hőnyomtatható fehér és ezüst borítású lemezek tekinthetők meg a kiállításon. Néhány további újdonság, ami Hannoverben kerül bemutatásra: 2.1 Multimedia Audio Bar, Bluetooth hangszórók és noteszgép-egerek. Fülhallgatókkal, újratölthető elemekkel, vibramotorral felszerelt, játékosoknak készített fejhallgatókkal és egerekkel találkozhatnak még a cég standjának látogatói a Cebiten.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés