Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az online társalgó következő vendége: Olajos Péter

Dotkom

Az online társalgó következő vendége: Olajos Péter

Az EUvonal online társalgójában ma Olajos Péter néppárti EP-képviselőt látják vendégül. Az érdeklődők 14 órától egy órán át tehetik fel kérdéseiket a képviselőnek a www.euvonal.hu/chat oldalon keresztül.

Olajos Péter 2004-ben az MDF listáján került be az Európai Parlamentbe, ahol az Európai Néppárt (Kereszténydemokraták) és az Európai Demokraták képviselőcsoportjának a tagja. Olajos Péter képviselő szakterülete a környezetvédelem és környezetbiztonság, a képviselő aktívan részt vett a verespataki bányaberuházás elleni jogszabály megteremtésében és a Rába osztrák oldalról érkező szennyezésének kivizsgáltatásában, írja az EUvonal. A Rába szennyezésének megállításáért figyelemfelhívó, mozgósító környezetpolitikai kampányt indított. Olajos Péter az MDF 2009-es választási pártlistáján nem szerepel.

Az online beszélgetések alkalmával az érdeklődők a http://www.euvonal.hu/chat oldalon keresztül tehetik fel kérdéseiket az EP-képviselőknek a politikusok munkásságával, uniós szakpolitikákkal, az EP működésével, illetve általánosságban az Európai Unióval kapcsolatban. Az oldalon további információ olvasható a további tervezett beszélgetésekkel kapcsolatban is. A korábbi beszélgetések összefoglalója megtekinthető a www.euvonal.hu/chat_archivum oldalon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés