Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akar látni 16 GB memóriát egyetlen noteszgépben?

Laptop

Akar látni 16 GB memóriát egyetlen noteszgépben?

Plusz mellé 1 TB-nyi tárkapacitás, négymagos processzor, és egy készlet biztosíték, ha a készülék energiaigénye miatt elfüstölne az elektromos hálózatban levő…

Komolyra fordítva a szót: a Dell legújabb, 17 colos szörnyetege nem otthoni felhasználásra terveztetett. A Precision modell valóban képes 16 GB-nyi memória befogadására, négy slotjának köszönhetően – természetesen ezt a lehetőséget csak akkor tudja kihasználni, ha 64 bites operációs rendszer kerül a vasra (az kerül). A mobil munkaállomás azonban más téren is rekorddöntögető: 1 TB-nyi, kétmeghajtós RAID-be szervezett merevlemez-kapacitással rendelkezik.

Hab a tortán a négymagos processzor, amely az egyelőre ismeretlen grafikus vezérlővel együtt biztosan nagy számítási teljesítményt kínál. És hogy ez honnan sejthető? Nos, a fenti 16 GB-ból 1 GB csak a grafikus adatok tárolása végett van fenntartva, és a bejelentés szerint a masina elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy akár két, 30 colos képátlóval rendelkező külső monitort is megfelelő tempóban lásson el adatokkal.

A kifejezetten médiaipar számára készített notebook ára nem ismert (bizonyára nem lesz olcsó); viszont a Dell oldalán található videóból képet alkothatunk, hogyan is fest majd a valóságban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés