Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teszt: Cityphone – motoros headset

egyéb kütyük

Teszt: Cityphone – motoros headset

A Gigatel által forgalmazott Cityphone könnyen a motorosok kedvencévé válhat.

Ha a vezetés közbeni mobilozás veszélyei kerülnek szóba, hajlamosak vagyunk csak és kizárólag az autósokra gondolni, noha ez ügyben legalább ennyire érintettek a motorosok is. Nos, pontosan számukra készült a Cityphone nevezetű termék.

A Cityphone tulajdonképpen nem más, mint egy sisakra applikálható Bluetooth-os headset. A zárt, félig nyitott és teljesen nyitott sisakokkal egyaránt használható készülék öntapadós és csavaros módon is rögzíthető, és bármikor könnyen levehető a fejvédőről. A Bluetooth modulon egy többfunkciós gomb, egy multifunkciós LED, valamint két hangerő állító gomb található, illetve ide csatlakozik be a mikrofont tartalmazó flexibilis nyak.

Az interphone funkció nélküli készülék maximum 5 telefonnal párosítható össze, de egyszerre csak eggyel használható. Itt jegyzendő meg, hogy a Cityphone akár mint GPS kihangosító is használható, ehhez persze egy Bluetooth-képes navigációs készülékre is szükségünk van. A felhasználási körülményeknek megfelelően a berendezés teljesen vízálló, és egy DSP chip folyamatosan azon dolgozik, hogy maximálisan kiszűrje a szélzajt és az egyéb zavaró környezeti hangokat.

Az egy feltöltéssel maximum 9 órás beszélgetési időt, illetve 700 órás készenlétet biztosító Cityphone a motor sebességének növekedésével párhuzamosan automatikusan emeli a hangerőt, és akár 180 km/h sebességig is használható, ezenkívül pedig hangtárcsázás funkcióval is fel van vértezve.



Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés