Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szilikonmell és festett haj az iWiW-nek

Dotkom

Szilikonmell és festett haj az iWiW-nek

Megújulás helyett egyelőre csak megszépült a legnagyobb magyar közösségi hálózat, az iWiW oldala. Az új alkalmazásokat a jövő héten vezetik be – írja a HWSW.hu.

Új gombsor, némileg frissített elrendezés és új betűtípus várja ma reggeltől a kapcsolataikat a legnagyobb magyar közösségi oldalon ápoló internetezőket. A sarkos, minimalista gombokat, dobozokat, kereteket lecserélték. Az új elemek kissé pasztelesebb színűek, és lekerekített szélek, élsimított feliratok fogadják a látogatókat.

A dobozok és menük elhelyezése is változott. A praktikumot figyelembe véve felülre kerültek a friss bejelölések, a klubok kiemelt üzenőfalat kaptak, illetve az egyéb értesítések is jobban látható helyre kerültek. Az igazi újdonság viszont egyelőre rejtve marad. Ez a jelenleg a profiloldalról elérhető és még nem teljesen működő “Hírfolyam” menüpont, ami a Facebookhoz hasonlóan az ismerőseinkkel kapcsolatos eseményeket rögzíti, kezdve a fotók feltöltésével, a klubokhoz való csatlakozásig. A Hírfolyamot lehet szűkíteni egy adott emberre is, illetve ömlesztve az összes ismerősünkkel legutóbb történt dolgokat is követhetjük majd a segítségével. Az új funkciót jövő keddtől érhetik el az iWiW tagjai – olvasható a HWSW.hu cikkében.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés