Connect with us

technokrata

Hat változatban jelenik meg a Windows 7

Laptop

Hat változatban jelenik meg a Windows 7

Hatféle változatban jelenik meg a Windows 7, azonban a Microsoft marketingje ebből csak kettőre koncentrál majd, az otthoni felhasználóknak szánt Home Premiumra, illetve az üzleti felhasználóknak szóló Professional verzióra. Árakat egyelőre nem közölt a cég – írja a HWSW.hu.

A Windows 7 kommunikációjában a Home Premium és a Professional változatok kapnak majd hangsúlyos szerepet, mert a Microsoft szerint ez a két verzió lefedi a felhasználók túlnyomó többségének elvásásait. Mellettük további négy verzió (Home Basic, Starter Edition, Enterprise, Ultimate) lesz még elérhető, mivel az ügyfelektől és a PC-gyártóktól származó visszajelzések alapján van rájuk igény.

A drágább Windows-változatok az olcsóbbak minden képességét tartalmazzák, bár a Microsoft egyelőre nem kommunikálta az egyes verziók közötti pontos különbségeket a funkciók terén. Örömhír a Windows XP felhasználóinak, hogy nekik is lehetőségük lesz Windows 7-re frissíteni, bár frissen kell majd telepíteniük az új operációs rendszert. A Windows 7-verziók képességeit, szolgáltatásait, árát, illetve a megjelenés dátumát továbbra sem hozta nyilvánosságra a Microsoft – olvasható a HWSW.hu informatikai hírmagazinban.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin