Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lassú a Windows? Optimalizáljunk! Bemutatóvideóval

Laptop

Lassú a Windows? Optimalizáljunk! Bemutatóvideóval

Ingyenes megoldást kínál az Advanced WindowsCare szabadon használható, nemrég frissült változata.

Habár egy jó operációs rendszer gyakorlatilag észrevehetetlenül biztosítja azt az alapot, ami szoftvereink zökkenőmentes használatához és internetezésünkhöz szükséges, a Windows-ok gyakran nem felelnek meg ennek a követelménynek. Amikor feltelepítjük, még szárnyal, mint egy sas, aztán néhány hónap múlva meg úgy vánszorog, mint egy csiga. Erről pedig csak részben tehet a felhasználó – jó néhány olyan beállítás, módosítás létezik, amivel optimalizálni lehet még egy „tele installált” rendszert is. Ezek a lehetőségek azonban csak a hozzáértők számára érhetők el biztonsággal, hacsak nem használunk erre valamilyen célprogramot.

Mint például az Advanced WindowsCare-t (letöltés), melynek Personal Edition változata otthoni felhasználás esetén teljesen ingyenes. És hogy mire képes a Windows Vistán, XP-n és 2000-n egyaránt működő alkalmazás? Megkeresi és megszünteti a biztonsági réseket, a rendszert lassító tényezőket, az összeomlások, lefagyások okait. Mindezt úgy, hogy semmilyen kém- vagy reklámprogramot nem tartalmaz, ráadásul még használni is könnyű: grafikus kezelőfelülete a kezdők számára is ajánlott.

Saját, gyakran frissített adatbázissal rendelkezik, ami a spyware-eket illeti – ezeket képes felfedezni és kiiktatni a rendszerből. Törölni tudja a PC-s aktivitás nyomait (history). Felgyorsítja a rendszer működését a hiányzó állományok, bejegyzések törlésével, a nem kívánt állományok eltávolításával, a szemétnek minősített file-ok és a hibás és/vagy érvénytelen Registry bejegyzések megszüntetésével.

Akit ez még mindig nem győzött meg, íme egy rövid bemutatóvideó a gyors Download szerverünkről is letölthető szoftver működéséről.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés