Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG merevlemezes plazma TV – nagy siker

Laptop

LG merevlemezes plazma TV – nagy siker

Sikert sikerre halmoz Németországban az LG Electronics DVR-rel ellátott plazma TV-je.


A dél-koreai gyártó 42PC1RR típusjelzésű készülékét ˝Legjobb vétel˝ elismerésben részesítette júliusi számában az egyik legnagyobb német IT folyóirat, a Video Magazine. A magazin szakértői kíméletlen tesztnek vetették alá a modellt, mely végül ˝Nagyon jó˝ kategóriájú minősítést kapott a hang és képminőségéért, illetve a felhasználóbarát funkcióiért.

Az LG DVR plazma TV-jét manapság csak ˝Jisung Park TV˝-nek nevezik hazájában, mióta maga a világhírű koreai focista reklámozta a készüléket. Németországban a nemzeti labdarúgó-válogatott közreműködésével népszerűsítette TV-jét az LG a különböző médiumokban. Így talán érthető miért is hívják ott a DVR plazma TV-t ˝Klinsmann TV˝-nek.

Az LG 42 colos, beépített DVR-rel ellátott plazma TV-je egy beállítható funkciójának köszönhetően automatikusan elkezdi rögzíteni a TV-adást, amikor a készüléket bekapcsoljuk. Ez annyit jelent, hogy a műsor megállítható és visszapörgethető, hogy visszakeressük azt a jelenetet, amelyet éppen nem láttunk, úgy, hogy a későbbiekben egyetlen pillanatról sem maradunk le, hisz a felvétel folytatódik. Sőt, a 80 GB-os merevlemezre rögzíthetjük is kedvenc műsorainkat, akár 40 órán át normál minőségben (vagy 20 órányit kiváló minőségben). A TV távirányítójának segítségével pedig bármely kívánt funkciót beállíthatjuk a normál tévézéstől a különböző féle felvételi variációkig.

Az LG plazma TV-inek piaci részesedése a tavalyi 8 %-ról 15 %-ra emelkedett idén áprilisra, és a DVR plazma TV hihetetlen németországi népszerűségének köszönhetően ez a szám várhatóan emelkedni fog.

A 42 colos DVR plazma TV májusi, németországi bemutatása óta az LG Spanyolországban, Olaszországban, Hollandiában és több nyugat-európai országban piacra dobta a készüléket és a főbb elárusítóhelyeken mindenhol kapható.

A német nyelvű Video Magazine folyóirat a 42 colos plazma TV-n kívül 6 különböző márkájú 37 colos LCD TV-t is tesztelt, melyek közül az LG 37LCD2R készülékét választotta tesztgyőztes terméknek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés