Connect with us

Hirdetés

technokrata

APC: új integrált InfraStruXure

Laptop

APC: új integrált InfraStruXure

Az American Power Conversion (APC), bejelentette, hogy új InfraStruXure rendszerét egyesíti a Smart-UPS VT energiamodullal, mely gyorsan cserélhető akkumulátorral és integrált energiaelosztással rendelkezik.


Az új InfraStruXure rendszer a gyorsabb telepítés érdekében rövid idő alatt összekapcsolható alkotóelemeket és üzemkész megoldásokat tartalmaz. A rendszer helyigénye minimális, és használatával csökkennek a működési, telepítési és bővítési költségek.

˝Az APC termékeinek választéka új termékkel, egy speciális UPS-el (szünetmentes áramforrással) egészült ki, amelynek reményeink szerint az amerikai és nyugat-európai tapasztalatokhoz hasonlóan Magyarországon is sikere lesz. Ezentúl az InfraStruXure-t nem kizárólag Symmetra PX szünetmentes áramforrással, hanem Smart UPS VT energiamodullal is tudjuk szállítani. Mindez még nagyobb választási lehetőséget kínál dinamikusan fejlődő ügyfélkörünk számára˝ – mondta el Bíró Viktor, az APC dél-kelet európai regionális menedzsere. ˝A Smart UPS VT hatásfoka magas szintű, kiemelkedően energiatakarékos, különösen a 100 %-osnál alacsonyabb terhelés mellett. A termék kifejezetten a hazai kisvállalatok érdeklődését keltheti fel, hisz éppen az ő igényeiket szolgálja ki legjobban. Ugyanakkor kiváló megoldás azoknak a nagyvállalati kirendeltségeknek, lerakatoknak is, ahol szükség van szervertermi infrastruktúrára˝ – tette hozzá Bíró Viktor.

Az APC új hálózat-kritikus fizikai infrastruktúrája (network-critical physical infrastructure – NCPI) hatékonyabb, működési költsége pedig alacsonyabb. Emellett számos innovatív tulajdonsággal bír, ilyen például az egy rack helyigényű felépítés, amely lehetővé teszi a rendelkezésre álló tér jobb kihasználását. Emellett új áramelosztási rendszerrel is rendelkezik, amely a könnyebb telepítést és a későbbi bővítést segíti elő. A futásidő méretezése érdekében a rendszerbe további, belső akkumulátorok is elhelyezhetők.

˝Azzal, hogy a díjnyertes Smart-UPS termékünket integráltuk az InfraStruXure architektúrával, rugalmas és gyors rendelkezésre állást biztosító megoldást hoztunk létre˝ – mondta el Dwight Sperry, az APC vállalati rendszerekért és üzleti hálózatokért felelős részlegének alelnöke. ˝A Smart UPS VT architektúrával rendelkező InfraStruXure tervezésekor azt tartottuk szem előtt, hogy a rendszer moduláris felépítésű és mérethez igazítható legyen. Így a felhasználók könnyen ki tudják a bővíteni a terméket az APC hűtési és környezet-felügyeleti megoldásaival, biztonsági termékeivel. A rendszer nagy energiasűrűsége, kis mérete és moduláris felépítése számos alkalmazáshoz nyújt ideális megoldást, legyenek azok akár nagy sűrűségű, katasztrófaelhárító – akár VoIP/IP-telekommunikációs alkalmazások˝ – tette hozzá Dwight Sperry.

Az InfraStruXure a Smart-UPS VT architektúrával kiegészítve ideális megoldás szerverszobák és kis adatközpontok, de akár távoli telephelyek, például regionális irodák számára is. Az InfraStruXure Smart-UPS VT architektúrája júliustól a világ legtöbb országában kapható, hazánkban 30 kVA és 40 kVA-es teljesítményű változatban kerül forgalomba.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés