Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új generációs OKI nyomtatók

Laptop

Új generációs OKI nyomtatók

Az OKI Printing Solutions minden olyan feladatra megoldást kínál, ahol dokumentum előállításáról van szó – színes, fekete-fehér, kis-, közepes-, vagy nagyteljesítményű készülékeivel minden területen képviselteti magát.


Az OKI által nyújtott útmutatás és támogatás révén a vállalkozások színes nyomtatási feladataik egyre nagyobb részét képesek így házon belül megoldani, amellyel megtakaríthatják a külső beszerzések költségeit és végső soron üzleti eredményeiket is javíthatják.

Az OKI Printing Solutions 2006 júniusában mutatta be termékei új generációját. A vállalat egyedülálló digitális LED technológiáján alapulva az összes OKI nyomtató megújult, a nyomtatás sebessége és minősége pedig tovább nőtt.

A belépő szintű termékkategóriában, a C3000 sorozat a stílust, a funkcionalitást ötvözi a lehető legkisebb mérettel és a fejlett ergonómiával. Ezek a nyomtatók jelentik a vállalat formatervezési filozófiájának új vonulatát, a terméktervezésében és fejlesztésében megjelenő stílusos, ergonómikus irányzatot. Emellett a 3000-es sorozat, ahogy a C5800/C5900-as is, a színes nyomtatási sebesség mércéje lett.

Az C5600/C5700 nyomtatók az ár és a teljesítmény egyensúlyát biztosítják, fekete-fehér üzemmódjukban az oldalankénti nyomtatási költség tekintetében pedig vetekszenek a csak fekete-fehér berendezésekkel. A C5900 rögtön bemutatása után a legmagasabb pontszámot érte el a német FACTS magazin értékelésén, a C9600 pedig az amerikai Infoworld összehasonlító tesztjének győztese lett.

Az OKI Printing Solutions nagy hangsúlyt fektet a termékek támogatására is, ugyanis a nyomtatókhoz számos megoldást és ingyenes segédprogramot kínál. A Template Manager vagy a WebPrint segédprogram olyan megoldásokat kínálnak az OKI nyomtatók felhasználóinak, amelyekkel a készülékből a maximális tudást és teljesítményt hozhatják ki a költséghatékonyság megtartása mellett.

Az új generáció, a C3300n, C3400n C5600n, C5600dn, C5700n, C5700dn, C5800n, C5800dn, C5900n, C5900dn, C5900dtn és C5900cdtn nyomtatók, valamint a C9000-es sorozat 2006. júniusától elérhetőek Magyarországon.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés