Connect with us

Hirdetés

technokrata

SpeechMike-kal a hatékonyabb munkáért

Dotkom

SpeechMike-kal a hatékonyabb munkáért

Megjelentek a Philips legújabb generációs mikrofonjai.

A Royal Philips Electronics idén ősszel dobta piacra SpeechMike diktálási eszközeinek legújabb generációját, melyet a könnyebb használat, ergonómikusabb forma és egyedülálló funkcionalitás irányában fejlesztettek tovább. A Philips népszerű termékének (SpeechMike) koncepcióját – melyet a mikrofon, a hangszórók, a diktálásellenőrző valamint a PC-navigációs funkciók egyesítése jellemez – legújabb változatában olyan eszközök erősítik tovább, mint az optikai egér és a görgetőgomb.

A SpeechMike termékek az első olyan beviteli diktálási eszközök, melyeknél a navigáció és a hangerő szabályozása is a görgetőgomb segítségével történik. Lehetővé teszik, hogy a felhasználók az egykezes használattal mozogjanak nyomtatványok és dokumentumok között. Az egyedülálló optikai egér páratlan navigációs pontosságot eredményez, és nem igényel speciális tisztítást. Tisztán látható LED-ek jelzik a felvételt, a beszúrást és a felülírás funkciót, egyszerűvé téve a használatot.

A SpeechMike két verzióban létezik: a Classic változat a már ismerős négyállású kapcsolóval, illetve a SpeechMike Pro változat a nyomógombokkal. Mindkét verzió ergonómikus formatervezésű. Mindegyik SpeechMike könnyen működtethető; az érzékenyebb, nagyobb gombok segítségével anélkül lehet használni a diktálási eszközöket, hogy a képernyőről levennénk a szemünket. A gombok a pehelysúlyú készülékeken úgy helyezkednek el, hogy kisebb kezekkel rendelkező, vagy balkezes felhasználók hosszabb diktálási idő esetén is kényelmesen használhassák. Minden gomb programozható, beleértve a SpeechMike Classic készülék négyállású kapcsolóját is. Integrátorok számára a termékskálában négy további programozható funkciógombbal készülő verziók is találhatók, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy további alkalmazásokat is tetszés szerint irányíthassanak.

Mindegyik mikrofon széles frekvencia- és érzékenységi skálával rendelkezik. A visszajátszási hangerő közvetlenül szabályozható a SpeechMike-on, a kiváló hangminőség pedig lehetővé teszi a kristálytiszta hangvisszaadást, melynek segítségével időt lehet megtakarítani.

A Philips digitális diktálási eszközeit már több magyarországi bíróságon és egészségügyi intézményben használják.

A Multisoft Kft. szoftverfejlesztőként a Philips és Siemens nemzetközi projektjeiben vesz részt, a beszédfelismerés illetve egyéb professzionális alkalmazások létrehozásában; emellett a Philips diktálási rendszereinek magyarországi forgalmazójaként is tevékenykedik. Saját fejlesztésű hirdetéskezelő rendszerét, az Adline-t megelégedéssel használja a HVG, a Pesti Est és a 168 Óra. Legrégebbi Microsoft Navision ERP-rendszer értékesítőként jelenleg 70 kis- vagy középméretű ügyfelet tudhat magáénak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés