Connect with us

Hirdetés

technokrata

Uralkodó Alföld, érdeklődő külföld

Dotkom

Uralkodó Alföld, érdeklődő külföld

A “Legjobb iskola” címért folyó klikkelési verseny 2008-as rangadóján 6 első hely született – fordulónként egy-egy -, de csupán a debreceni Kinizsi Pál Általános Iskolára szavazók küldtek annyi voksot a www.legjobbsuli.hu oldalon, hogy az intézménynek sikerült dupláznia, sőt az összesített első hellyel együtt triplázni győzelmét.

A múlt évi hat forduló során érdekes megyei tendenciák rajzolódtak ki. A szavazás azt mutatta, hogy nehéz az alföldi, kelet-magyarországi régió mellett versenyben maradni: a 2008-as év elejét Szabolcs-Szatmár-Bereg (Nagykálló, Nyírbátor, Mátészalka), a június-október közötti időszakot Hajdú-Bihar (Debrecen, Hajdúszoboszló) uralta. Ezt a sikerszériát törte meg az utolsó hónapokban a somogyiak (Hetes, Magyaratád) fokozatos előrejutása.

Az idei év nagy kérdése az lehet, hogy sikerül-e valamelyik iskolának a Kinizsi Pál Általános Iskola június-augusztusi rekordmennyiségű 200 002 szavazatát, illetve a március 6-ai napi rekordot (1 704 látogató) felülmúlnia. Ez könnyen előfordulhat, hisz a látogatók egyre szívesebben töltik idejüket az oldalon. A napi átlagos 10 perc látogatási időhöz képest az év vége felé már 15-20 percnyi időt is az oldalon töltöttek. Határon túlról is egyre nagyobb az érdeklődés: a 128 ezer oldallátogatásból kétezer érkezett külföldről, 53 különböző országból. Hat országból, Romániából, Szlovákiából, Németországból, Egyesült Királyságból, Egyesült államokból és Ausztriából kiemelt számban klikkeltek.

Ha a diákok hétvégén is legalább annyiszor kattintanak a www.legjobbsuli.hu oldalon a legjobb iskola szavazásra mint hét közben (a korábbi tendenciák szerint hétvégenként felére-harmadára esik vissza a szavazási kedv) akkor könnyedén túlszárnyalhatnák az előző évi győzteseket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés