Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP legfrissebb fejlesztései

Laptop

A HP legfrissebb fejlesztései

A HP most bemutatott új termékeivel a nyomtatási szolgáltatók egyszerűbben bevezethetik a nagy értékű digitális nyomtatási szolgáltatásokat analóg környezetükben.

A kínálatban új és továbbfejlesztett HP Indigo digitális nyomdagépek, valamint a hibrid analóg-digitális munkafolyamatokat, és ezen keresztül az integráltabb és hatékonyabb nyomdai működést támogató termékek és megoldások szerepelnek.

A vállalat szintén most mutatta be új partnereit a grafikus szektorban. Egyikük, a Founder Group, Kína fejlődő nyomdai piacán erősíti majd a HP jelenlétét. A HP ˝A digitális különbség˝ (Your Digital Difference) szlogen alatt mutatja be az IPEX 2006 kiállításon a kis formátumútól a szuperszélesig terjedő nyomtatóportfólióját, amelynek tagjai a HP Indigo digitális nyomdai rendszerek, a HP Designjet széles formátumú nyomtatók, a HP Scitex szuperszéles formátumú nyomtatók, a HP Specialty Printing Systems (SPS) OEM-megoldások és több mint 50 partner termékei.

A HP új grafikai stratégiája jegyében bővítette ki portfólióját. A stratégia három fő alapelve: az analóg és digitális technológiák egymás mellett élésének elősegítése; a digitális és internethozzáféréssel rendelkező felhasználói közösség igényeinek kielégítése; valamint az ügyfelekkel és más ágazatvezető vállalatokkal vezetőkkel folytatott együttműködés.

A HP 2200 négyzetméteres standja nyolc alkalmazási területet mutat be: marketinganyagok; direkt mail, könyvek és kézikönyvek; fotók; címkék; rugalmas csomagolóanyagok; széles és szuperszéles formátumú ipari anyagok; speciális alkalmazások.

Új és továbbfejlesztett HP Indigo digitális nyomdagépek
A HP Indigo press w3250 nagy produktivitású, digitális ˝webfed˝ nyomdagép 3 dollárcent/eurocent oldalköltséggel állít elő ofszet minőségű nyomatokat (A3 4/0). A négyszínnyomás esetén 136, kétszínnyomás esetén pedig 272 oldal/perc maximális sebességgel dolgozó rendszer többféle nagy volumenű alkalmazási területen jól használható (például direkt mail anyagok, képeslapok nyomtatása, kiadványkészítés).

A rendkívül népszerű HP Indigo press 5000 fejlesztései 0,4 dollárcent alá szorítják a fekete-fehér nyomtatás költségét, miközben duplájára – óránként 16 ezer nyomatra – növelik a monokróm nyomtatás sebességét. Az InfoTrends által nemrég az ˝első valóban univerzális nyomdai eszköznek˝ nyilvánított HP Indigo press 5000 lehetővé teszi a nyomdai szolgáltatók számára, hogy ugyanazt az eszközt és munkafolyamatot használják az 1-7 színt igénylő nyomtatási alkalmazásokhoz.

Sokoldalúbb tintasugaras működés az új HP SPS megoldásokkal
A HP mPrinter 4000 képalkotó rendszer (imager) új képösszeillesztő (stitching) és tintacserélő képességei olyan rendszerek tervezését teszik lehetővé a HP OEM-partnerei számára, amelyek szélesebb anyagokat készítenek, és ezzel támogatják például a folyamatos nyomtatást. A HP új, ágazati szinten is egyedülálló speciális tintákat vezetett be a HP SPS OEM-megoldásokhoz. Ezek segítségével többféle hordozóanyagra – például fényezett és ˝overcoated˝ anyagokra, PVC-re és más műanyagokra is – lehet tintasugaras technológiával nyomtatni. Az új tinták nagy mértékben kibővítik a lehetséges OEM-alkalmazások körét.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés