Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három rendszer az iPod erejének növelésére

Laptop

Három rendszer az iPod erejének növelésére

Az iPod sokak számára az egyetlen kapcsolatot jelenti a zene világához. Nekik mindenképpen szükségük van egy erősítőt és hangfalakat tartalmazó rendszerre. Nézzük most meg az iPod Hi-Fi-t, amit két további hordozható hangszóró-rendszerrel hasonlítunk össze.


Egy átlagos kazettás lejátszó áráért, de sokkal szebb kivitelben érkezik az iGroove, ami nem is akar hi-fi rendszernek látszani, a Klipsch mégis kiemeli, hogy “audiofil” hangminőséggel van dolgunk. Az első dolog, amit meg kell jegyeznünk vele kapcsolatban, hogy nem képes akkuról üzemelni – hálózatra kell hát csatlakoztatnunk. E készülékhez egy infrás távirányító is jár, természetesen.

Funkcióit tekintve az iGroove rendkívül egyszerű, hiszen egyetlen ki/bekapcsoló gomb található rajta, a hangerőszabályzón kívül. A sávválasztó gomb a távirányítón kapott helyet. Kapunk hozzá adaptereket is, amikkel különböző típusú Apple lejátszókat köthetünk rá, külön vonalbemenet viszont nincsen. Használhatjuk a dokkoló bemenetét is, ez azonban ilyen szinten már nem minősül kielégítő megoldásnak.

A hangszórókat tekintve az iGroove egy kétutas rendszer, 6 cm-es közép-mély hangszórókkal, ami bass-reflex elven működik (hátul van egy nyílás). A spektrum felső részéért apró tweeterek felelnek, összhangban a Klipsch megszokott technikájával. A bal- és jobb oldali hangszórók persze nagyon közel vannak egymáshoz, így itt se várjunk kiváló reprodukciót – különösen, mivel nincs hangfeldolgozó rendszer, mint az Apple-nél.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés