Connect with us

Hirdetés

technokrata

Medusa Triton Fejhallgató Kissé Szoros Kivitelben

Laptop

Medusa Triton Fejhallgató Kissé Szoros Kivitelben

A Medusa 28 dollárért kapható eszköze sokkal dögösebb, mint azt a kategóriája alapján gondolnánk. Ha pedig a basszus kerül szóba, ezért az árért nem is találhatnánk nála jobbat – függetlenül attól, hogy a Star Wars DVD-ket nézegetjük, vagy irtóhadjáratot folytatunk a Doom III-mal.


Olyan ember vagyok, aki nagy becsben tartja a fejhallgatóit; amint arra a THG olvasói bizonyára emlékeznek (). Az akkori felhozatalból annyira lenyűgözött az egyik példány, hogy úgy döntöttem, a gyártó egy másik modelljét is próbára teszem.
A Speed-Link Medusa 5.1 fejhallgató lenyűgözött az erőteljes és mégis pontos surround hangzásával, hogy ezúttal szerettem volna egy hagyományos Speed-Link példányt is látni.
Nézzük meg ezúttal a Triton fejhallgatót, ezt a 3,5 mm-es csodát.

Nem olyan nagy, hogy egy átlagos méretű fejjel rendelkező ember súlyosnak érezze, egy kisebb fejű embernek viszont lehet problémája a Tritonnal.
A megszokott Speed-Link kidolgozás, jól kipárnázott, minőségi mikrofonnal is ellátott változat. A mikrofont egy apró egységgel lehet vezérelni, ami képes a hangerőt és a hangszínt is állítani.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés