Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan védekezzünk e-mailes fenyegetések ellen?

Laptop

Hogyan védekezzünk e-mailes fenyegetések ellen?

A SonicWALL tovább bővítette Email Security termékcsaládját az Email Security for Windows Small Business Server 2008 (SES for SBS) megoldásával.

A megoldás segítséget nyújt a szervezetek számára, hogy hatékonyan védjék magukat a kéretlen levelektől, vírusoktól, adathalász és egyéb, e-mailben érkező támadásoktól. A termékek a kockázatkezelés, tartalomszűrés, szabályozás-kezelés és megfelelés funkciókat ötvözik hatékony formában. Az új megoldás nagyteljesítményű és könnyen kezelhető védelmet biztosítanak az e-mailben érkező fenyegetettségekkel szemben a kisvállalati felhasználók számára.

A SonicWALL Email Security egy antispam, antivírus, adathalász támadás elleni, valamint szabályozás- és megfelelés kezelési védelmi megoldás. Az eszközként és Windows szoftverként is elérhető szoftver a kimenő és bejövő e-mail forgalom védelmét biztosítja különböző nagyságú szervezetek számára, 25-től egészen százezer felhasználóig.

A SES for SBS-t úgy tervezték meg, hogy egyszerűsítse az e-mailes fenyegetettségek elleni védelmet azáltal, hogy közvetlenül az SBS szerverre telepíthető, így egyszerűbb maga a telepítés is, illetve alacsonyabbak a költségek is. Továbbá a SES a SonicWALL GRID Network-ön keresztül a felhasználók számára valósidejű hozzáférést is biztosít a globális antivírus és antispyware frissítésekhez, így garantálva számukra védelmet az aktuális sérülékenységekkel szemben. A SES for SBS emellett a szabályok és megfelelési előírások központi kezelését is kínálja, valamint magas szintű riportolást és menedzsmentet, mely segít az IT csoportok számára az e-mail védelmet érintő adminisztráció jelentős mértékű egyszerűsítését.

A SonicWALL GRID Network alapos és aktuális védelmet nyújt a legújabb spam támadásokkal szemben: A SonicWALL több millió felhasználóból és forrásból álló kiterjedt hálózata révén a SES for SBS-t öt percenként új frissítésekkel látja el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés