Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia előadássorozat Győrött

Laptop

Nokia előadássorozat Győrött

A Nokia a győri Széchenyi István Egyetemen előadássorozatot tart, mellyel hozzájárul a távközlési hallgatók gyakorlati tudásának elmélyítéséhez.

A győri Széchényi István Egyetem és a Nokia többéves együttműködésének következő állomása a május 12-én megrendezett Nokia előadássorozat, melyen a piacvezető mobilgyártó cég képviselői az egyetem távközlési oktatásához kapcsolódva mutatták be a Nokia készülékfejlesztési koncepcióit, mobilhálózati megoldásait, valamint az iparágban használatos legújabb technológiai fejlesztéseket.

„Bízunk abban, hogy a mostani Nokia szakmai nappal elmélyíthetjük a távközlési tárgyakat hallgató diákok gyakorlati ismereteit, és hozzájárulunk ahhoz, az egyetemről kikerülő fiatalok versenyképes tudással tudjanak elhelyezkedni a távközlési piacon.” – mondta Dankvics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója.

Az előadások első részében a hallgatók képet kaphattak a Nokia készülékfejlesztési irányairól, a Nokia mobilkészülékekben használt technológiai újításokról, majd megismerhették a Nokia mobil gerinchálózati megoldásait, a főbb fejlesztési irányokat, valamint a 3G hálózati építésekkel kapcsolatos tapasztalatokat.

A jövő mérnökeire számítva, a Nokia szoros kapcsolatot ápol a budapesti és vidéki műszaki főiskolákkal és egyetemekkel. Számos műszaki intézménnyel van megállapodása, melyek keretein belül a Nokia számítástechnikai laboratóriumok létrehozását támogatja, valamint diplomaírásra és ösztöndíjak elnyerésére ad lehetőséget a végzős hallgatók számára.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés