Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rugalmasan átalakítható új Epson lézernyomtató

Laptop

Rugalmasan átalakítható új Epson lézernyomtató

Az Epson egy olyan, új lézernyomtató termékcsaládot mutatott be, amely lehetővé teszi a vállalatok számára az igény szerinti áttérést a fekete-fehérről a színes nyomtatásra.

A vásárló számára rendkívül kedvező, hogy költségtakarékos fekete-fehér nyomtatási lehetőséghez juthat, de szükség esetén új készülék megvásárlása nélkül is áttérhet a színes nyomtatásra. A termékcsaládba az Epson AcuLaser 2600N és az Epson AcuLaser C2600N tartozik. A megoldás időtállóságát garantálja, hogy később szükség esetén színes nyomtatóként is használható. Az Epson AcuLaser 2600 N 2005. májusában kerül forgalomba Magyarországon 229.000 forintos áron. Az Epson Epson AcuLaser C2600N 269.000 forintba kerül.


Az Epson AcuLaser 2600N fekete-fehér lézernyomtató, alapvetően fekete-fehér nyomtatásra. Könnyű azonban áttérni vele a színes nyomtatásra. Szükség esetén színekben gazdag, kiváló minőségű dokumentumok készíthetők vele, mindössze a színes tonerkazettákat kell használni. Ha kifogy valamelyik színes kazetta, továbbra is mód nyílik a fekete-fehér nyomtatásra.

Az Epson AcuLaser 2600N kivételesen költséghatékonyan működtethető, de ez nem megy a minőség rovására. A színes tonerkazetták beszerelését követően azonnal lehetőség nyílik a színes nyomtatásra. A színes nyomatok az Epsont jellemző gazdag színekben tündökölnek, és még festékmaradvány sem kerül a papírra.

Az Epson AcuLaser 2600 fekete-fehérben akár 30 oldal/perces sebesség elérésére is képes. Az első fekete-fehér lap mindössze 9 másodpercen belül elkészül, tehát ezek a készülékek gyorsabbak a jelenleg kapható fekete-fehér lézernyomtatók java részénél. Az AcuLaser 2600N rendkívül nagy papírbefogadó képességgel is rendelkezik, alapkiépítésben 650 lap fér el benne. Nagyobb folyamatosan nyomtatott munkák esetére 1.150 lapra is megnövelhető a papírkapacitás.

Egy-egy fekete és színes festékkazettával akár 5.000 oldal is kinyomtatható. Négy fekete kazetta használata esetén akár 20 000 lapot is el lehet készíteni vele, mielőtt tonerkazettát kellene cserélni. A működés menete részletesen leolvasható a nagyméretű LCD kijelzőről.

Az Epson AcuLaser C 2600 termékcsalád legfontosabb jellemzői:
-Rugalmasság: egyszerű váltás a fekete-fehér és a színes nyomtatás között
-Nagy nyomtatási sebesség: 30 oldal/perc fekete-fehérben, 7,5 oldal/perc színesben
-Nagykapacitású papírkazetta: 650 lap alapkiépítésben, maximum 1.150 lap
-Négy fekete tonerkazetta beszerelésével megnégyszerezhető a fekete-fehér nyomtatási kapacitás
-Könnyen használható: nagy, magától értetődő, megvilágított LCD kezelőpanel
-Hi-Speed USB, párhuzamos és hálózati csatlakoztatási lehetőség alapkiépítésben
-350 MHz-es processzor – 64 MB RAM (maximum 512 MB)
-Piaci megjelenés: 2005. május.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés