Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lenovo A62: stabilitást hoz a vállalatoknak a Lenovo asztali számítógépe

Laptop

Lenovo A62: stabilitást hoz a vállalatoknak a Lenovo asztali számítógépe

A Lenovo bemutatta új asztali számítógépét, a A62-őt, amely a valaha volt egyik legköltségkímélőbb és -stabilabb ThinkCentre. Az A62 a piac legkörnyezetbarátabb gépei közé tartozik, amely olyan különlegességekkel rendelkezik, mint például a Dash 1.1 néven futó távmenedzsment-rendszer, vagy az Express Repair, amely számos rendszerhibát tud gyorsan és megbízhatóan kiküszöbölni.

“Az IT-részlegek, különösen az üzleti életben, nem szeretik a változásokat” – mondta Dilip Bhatia, a Lenovo globális asztali számítógép üzletágáért felelős marketingigazgatója. “Az új ThinkCentre A62 leginkább olyan üzleti felhasználók számára lett kifejlesztve, akik a számítógépek vásárlásakor hosszabb távban gondolkodnak és kitűnő teljesítményt, emellett könnyű kezelhetőséget és környezetbarát tulajdonságokat várnak el egy korszerű számítógéptől.”

A ThinkCentre A62 az alábbi jellemzőkkel bír:



  • 15 hónapig garantált stabilitás – A Lenovo számítógépe 15 hónapig garantáltan változatlan marad, mivel az AMD üzleti célú processzorát alkalmazza.

  • Dash 1.1 – Egy opcionálisan választható, költségkímélő, könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi a rendszer távmenedzsmentjét,beleértve a bootolást és a frissítések feltelepítését is.

  • Lenovo ThinkVantage technológiák – Egy alkalmazáscsomag, amely jelentősen megkönnyíti a számítógép kezelését, miközben fokozza annak hatékonyságát, és csökkenti teljes élettartamra vetített költségét, így lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy figyelmüket más problémákra irányítsák.

  • Express Repair – A ThinkVantage technológiák része, amely kevesebb mint három perc alatt számos rendszerhibát képes megoldani anélkül, hogy megzavarná a futó alkalmazásokat vagy bármilyen adat elveszne.

  • Környezetvédelmi tanúsítványok – A rendszer GREENGUARD és EPEAT “Arany” minősítésű, megfelel az ENERGY STAR 4.0 szabvány követelményeinek, valamint opcionálisan választható hozzá “zöld” billentyűzet, ami 35%-ban újrahasznosított anyagból készült.

  • Kisebb áramfogyasztás – Az A62 egyes verziói akár 40%-kal kevesebb energiát használnak, mint a korábbiak, köszönhetően az AMD 15W-os fogyasztású processzorának, az Athlon 2650e-nek.

“A Lenovo ThinkCentre A62 számítógép az AMD “Business Class” technológiáját használja annak érdekében, hogy a megfelelő hatékonysághoz szükséges teljesítményt alacsony fogyasztás mellett nyújthassa” – mondta Greg White, az AMD asztali számítógépekkel és beágyazott termékekkel foglalkozó üzletágának alelnöke.

Az A62-őt a Lenovo díjnyertes szervizháttere, és modelltől függően egy vagy három éves garancia támogatja.

Ár és elérhetőség:

A ThinkCentre A62 a Lenovo viszonteladóinál lesz megvásárolható. A minél környezetbarátabb üzemelés érdekében a gép párosítható a 19 hüvelykes képátlójú ThinkVision L197w monitorral, amelynek alacsony fogyasztására az EPEAT “Arany” minősítése a garancia.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés