Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Kyocera bejelentette az első ECOSYS lézertechnológiájú nyomtató/másoló készülékét

Laptop

A Kyocera bejelentette az első ECOSYS lézertechnológiájú nyomtató/másoló készülékét

Kiterjesztve az általa szállított irodatechnikai megoldásokat, a Kyocera megkezdte az FS-1018MFP forgalmazását.

A készülék az első olyan multifunkciós nyomtató, amelyet már a különlegesen gazdaságos ECOSYStechnológiával fejlesztettek. Ennek köszönhetően a készülék saját kategóriáján belül kiemelkedően alacsony lapköltséggel dolgozik Figyelembe véve az alapkiépítésű nyomtatószervert, az FS-1018MFP igazán költséghatékony megoldást jelenthet minden kisebb irodai munkacsoport számára.

Sebesség és sokoldalúság
A Kyocera FS-1018MFP készülék percenként 18db, A4 méretű, 1.200 dpi minőségű dokumentumot képes előállítani. A felhasználónak az első oldal elküldésétől számítva kevesebb, mint 10 másodpercet kell várakoznia. A kompakt megjelenésű, új multifunkciós készülék kényelmes és gazdaságos megoldást nyújt minden kisebb vállakozás vagy irodai részleg számára. A Scan-to-Email funkció segítségével színes dokumentumok olvashatók be és oszthatók meg elektronikus levélen keresztül.

ECOSYS a maximális hatékonyságért
A KYOCERA FS-1018MFP az első ECOSYS multifunkciós nyomtató/másoló készülék. A készülékhez szükséges egyetlen kellékanyag a festéktartály. A hosszú élettartamú képalkotó egységek hosszú és karbantartás-mentes üzemeltetést ígérnek, a cég ECOSYS-filozófiájával összhangban. Ez a technológia kiemelkedően alacsony oldalankénti nyomtatási/másolási költséget garantál, emellett nagymértékben környezetbarát.

Kompakt és erőteljes
A kis alapterületű, kompakt megjelenésű FS-1018MFP készülékeket átgondolt papírkezelési képességel látták el: alapkiépítésben is 300 oldal kapacitású A4-es papíradagolója van, amely 550 oldalra kiterjeszthető az opcionális PF-17 adagolótálca segítségével, csökkentve ezzel a papír utántöltések számát. A készülékhez hozzáépíthető DP-100 automatikus dokumentumadagoló a nagyobb volumenű másolási feladatokat hivatott megkönnyíteni. Az összes funkció hatékony ellátásához a készülék alapkiépítésben 96MB memóriával rendelkezik, amely akár 320 MB-ig bővíthető, lehetővé téve ezzel néhány további, fejlett dokumentumkezelési eljárást: scan-once-print-many (egyszeri beolvasás követő nagymennyiségű nyomtatás), és az electronic sorting, azaz a szoftveres dokumentum-leválogatás.

A színes képfeldolgozás előnyei
A Kyocera FS-1018MFP készülék alapkiépítésben is színes képbeolvasási lehetőséget kínál a felhasználóknak, felkínálva ezzel a színes dokumentumok vizuális előnyét a fekete-fehérekkel szemben, növelve az irodai munka hatékonyságát. A dolgozók több figyelmet fordítanak a színes dokumentumokra, és az információk is könnyebben megjegyezhetők. A színes megjelenés megkönnyíti és felgyorsítja a vállallaton belüli információáramlást, növelve a dokumentumok olvashatóságát.

A munkatársak színes bejegyzéseket tehetnek pl. egy előre kinyomtatott fekete-fehér táblázatba, egy tárgyalás során felhasznált dokumentum szélére stb… Ennek a kézírásos dokumentumnak a begépelelése és újranyomtatása sok időt vehet igénybe. A Kyocera FS-1018MFP készülék segítségével a dokuemtum eredeti formájában, megjegyzésekkel együtt beolvasható és tetszőleges példányszámban kinyomtatva azonnal szét is osztható a tárgyalófelek között. A fentihez hasonló, kézírást is tartalmazó színes dokumentumok a kiválóan felhasználhatók továbbszerkesztésre, legyen az akár szerződéstervezet, újságcikk, bármilyen táblázat vagy egyéb üzleti dokumentum. A munka így sokkal könnyedebb, a tökéletesség igénye nélkül tisztábbá és hatékonyabbá teszi a belső kommunikációt.

Erős csapatjátékos
A Kyocera FS-1018MFP sokkal több, mint egy egyszerű asztali eszköz. Teljesítménye és hatékonysága ideális eszközzé teszi a készüléket a felhasználók számára: a beépített Ethernet vezérlő segítségével a munkák a hálózaton is megoszthatók, ráadásul csak egyetlen IP címre van szükség a hálózati nyomtatás és a Scan-to-Email funkció egyidejű használatához. A Kyocera FS-1018MFP természetesen standard IEEE1284 parallel, valamint USB 2.0 porton keresztül is csatlakoztatható az asztali számítógépekhez. A készülék támogatja a PCL5e, PCL6, PostScript3 (KPDL3) szabvány emulációkat, valamint a direkt PDF nyomtatást.

A Kyocera FS-1018MFP multifunkciós készülék a HRP HUNGARY Kft. viszoneladói partnerhálózatán keresztül érhető el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés