Connect with us

Hirdetés

technokrata

500 ezer Sagem myX-5-2 készüléket rendelt a Bird

Dotkom

500 ezer Sagem myX-5-2 készüléket rendelt a Bird

A Sagem több mint 500 ezer darabos megrendelést kapott a myX-5-2 típusú készülékre kínai partnerétől, a Birdtől.

A Sagem, mely a nemzetközi távközlési piac egyik jelentős szereplője az elmúlt napokban kapott egy több mint 500 ezer mobiltelefonra vonatkozó megrendelést kínai partnerétől, a Ningbo Bird Co. Ltd-től. A Bird Kína vezető mobiltelefon gyártója.

Az 1999. óta létező együttműködés keretében a Sagem az egyik legújabb modelljét a myX-5-2-t szállítja a Birdnek. A kínai gyártó ezáltal egy kompakt és trendi kamerás telefonnal bővítheti portfolióját.

Ezt a terméket a Sagem és a Bird által 2003-ban létrehozott vegyesvállalat alakítja át a kínai piac igényeinek megfelelően, és a Bird márkanév alatt kerül majd forgalomba.

Ennek a megrendelésnek a keretében a kínai gyártó egy új elektronikai platformot is rendelt a Sagemtől új mobiltelefon fejlesztéseihez. Ez lehetővé teszi a Bird számára, hogy új készülékeket fejlesszen Hangzouban és Fenghuaban található kutató központjaiban egyrészt magának, másrészt a vegyesvállalat keretében. Ez megerősíti a két vállalat közti technológiai és kereskedelmi kapcsolatot, amely előnyt jelent mindkettőjük számára a termékválaszték bővítésében.

“Nagyon örülünk ennek a hosszú távú együttműködésnek a Birddel a mobiltelefonok fejlesztése és gyártása területén. A Sagem technológiája már eddig is jelen volt Kínában partneri együttműködésünknek köszönhetően, de ennek a több mint 500 ezer készüléknek a szállítása egy új mérföldkövet jelent. Ezáltal a Ningbo Bird megfelelően tud válaszolni a kínai piac kihívásaira.” – mondta Thierry Buffenoir a Sagem Mobil Divíziójának igazgatója.

„Nagyon örülünk, hogy egy nagy múlttal rendelkező európai gyártóval dolgozhatunk és a myX-5-2 típusú készüléket felvehetjük a termékportfoliónkba. A myX-5-2 egy minőségi mobilkészülék biztonságát nyújtja számunkra. Nemcsak divatos külsőt, hanem olyan fejlett tulajdonságokat is kínál, mint fényképezés, MMS – nagyon vonzó áron. Biztos vagyok benne, hogy a termékportfoliónk további olyan készülékekkel fog bővülni, melyek ezt a technológiát használják.” – fűzte hozzá M. Ma Xiao-Jian, a Ningbo BIRD Co. Ltd vezérigazgató helyettese.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés