Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, nagysebességű dokumentum-beolvasók a Canontól

Laptop

Új, nagysebességű dokumentum-beolvasók a Canontól

November közepétől a magyarországi piacon is megvásárolható a Canon DR lapolvasó-családjának (Document Reader) két új modellje.

Az üzleti alkalmazások széles körében felhasználható nagyteljesítményű DR-6080-as és a DR-9080C-as készülékek a megnövelt beolvasási sebességnek köszönhetően a kategória legjobb ár/teljesítmény mutatójával büszkélkedhetnek, élettartamuk pedig 6 millió oldal beolvasása vagy 5 év.

A korábbiaknál jóval hatékonyabb dokumentum-kezelést és archiválást megvalósító két új eszköz előnye a gyors és kiváló minőségű letapogatás mellett az A3 formátumú dokumentumok kezelése – a DR-9080C azonban mindezt 24-bit színmélységű beolvasással tetézi. Ezek a tulajdonságok elsősorban a műszaki tervezéssel, várostervezéssel foglalkozó szervezetek, kormányzati intézmények és pénzügyi szervezetek számára biztosítják az ideális választás lehetőségét.
A DR-9080C beolvasási sebessége fekete-fehér és szürkeárnyalatos üzemmódban 90 lap/perc (180 kép/perc), színes üzemmódban pedig 50 lap/perc – míg a DR-6080 fekete-fehér és szürkeárnyalatos üzemmódban (A4-es álló formátum és 200 dpi esetén) percenként 60 lap (120 kép) beolvasására képes. Mindkét készülék 600×600 dpi-s, a gyakorlatban minden elvárásnak megfelelő képfelbontást nyújt, és a ˝Moiré-effektus˝ csökkentésére szolgáló ˝kiegyenlítő˝ funkció mellett korszerű szövegkiemelést is kínál. A Canon közismerten megbízható lapadagoló technológiája pedig a lehető leghosszabb hasznos működési időt biztosítja.

A MultiStream technológia lehetővé teszi, hogy a lapolvasók egyetlen letapogatást követően többféle kombinációban több képet állítsanak elő. Egy példa a lehetséges kombinációkra: színes képet menthetünk archiválás, illetve fekete-fehér képet optikai karakterfelismerés céljából. Ultrahangos jeleket használó, dupla lapfelvétel-érzékelő rendszer figyelmezteti a felhasználót, ha a gép egyszerre két lapot tölt be, a gémkapocs-érzékelő megoldás pedig automatikusan megszakítja a szkennelést még a lapbehúzás előtt.

A Canon saját fejlesztésű görgőrendszere rendkívül megbízható szkennelést biztosít. A továbbfejlesztett lapfelvételnek köszönhetően csökkent a zaj, és könnyebben kezelhetők az üres és a kész oldalakat tartó tálcák. Mindkét modell kis méretű, a leegyszerűsített kezelőpanellel kezelésük könnyű, és szabványos ISIS/TWAIN meghajtóval működnek, élettartamuk 6 millió oldal beszkennelése vagy 5 év.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés