Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már itthon is kaphatók a Solectek vezeték nélküli hálózati eszközei

Laptop

Már itthon is kaphatók a Solectek vezeték nélküli hálózati eszközei

2003. októberétől már Magyarországon is elérhető a világ piacvezető gyártójának számító Solectek Corporation vezeték nélküli hálózati csatlakozást biztosító eszközeinek széles skálája.

Az új nagy megbízhatóságú 2,4 GHz és 5,8 Ghz-es kültéri termékek hazai forgalmazása mellett a WebBiz Bt. a termékek teljes körű on-site és on-line műszaki támogatását is biztosítja.

A nagy távolságú kapcsolat
A SkyWay Széria olyan vezeték nélküli termékekből áll, melyek lehetővé teszik nagysebességű nagy kiterjedésű hálózatok kiépítését soha nem hallott távolságokon. A jelenlegi bridge/router piacon egyedülállóan lehetőséget nyújt arra, hogy 48 km távolságig LAN-to-LAN kapcsolatot építsen ki – megnövelt teljesítménnyel. Sőt, minden SkyWay termék egy kompakt, különálló, beépített kültéri egység, mely ellenáll a zord időjárási körülményeknek. Nincs szükség beltéri egységekre és kültéri rádióadókra, mert a SkyWay a LAN-tól 1.200 m-en belül bárhol telepíthető. Ezek és más, további előnyös tulajdonságai teszik lehetővé önnek, hogy nagy kiterjedésű területeken két vagy több helyszín között nagy sebességű szolgáltatást hozzon létre. Így kevesebb költséggel, kevesebb berendezés alkalmazásával tudja lefedni a szolgáltatási területét. A szolgáltatók most a SkyWay hálózati erőforrásainak igény szerint alkalmazásával kevesebb költséggel több szolgáltatást nyújthatnak ügyfeleiknek.

Pont-Pont vagy Multi-Pont felhasználás
A SkyWay termékek bárhol felhasználhatóak, ahol nagy sebességű adatátvitelre vagy internet elérhetőségre van szükség, például irodákban, iskolákban, egészségügyi intézményekben, gyárakban vagy kereskedelemben. Lehetséges mind a Point-to-Point, mind a Multi-Point felhasználás. Minden SkyWay egység működtethető, mint bázis állomás (központ), alállomás (remote site), vagy point-topoint link végpontja. A Solectek antennák széles választéka biztosítja a kívánt rádió lefedettséget.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés