Connect with us

Hirdetés

technokrata

Különleges, nyolcfestékes nyomtatási technológia a HP-től

Laptop

Különleges, nyolcfestékes nyomtatási technológia a HP-től

A HP prémium kategóriájú, új nyomtatója a még szélesebb színválasztékot biztosító HP Photoret Pro precíziós technológiát alkalmazza.

A HP Photosmart 7960 a HP Photoret Pro precíziós technológiát alkalmazza. A nyolcfestékes nyomtatást illetve maximum 4800 optimalizált DPI felbontást nyújtó eljárás egyedülálló minőségű végeredményt garantál. A semleges szürke árnyalatokat és a fényes fotófeketét is magában foglalja a széles színskála. Az új HP 59 szürke fotó tintapatron két szürke színárnyalatot és egy új, különleges összetételű fotófekete tintát tartalmaz. A HP 58 fotópatronnal és a HP 57 háromszínű patronnal együtt használva az új HP 59 szürke fotópatron nyolcra növeli a nyomtatás során felhasználható színek számát. A csomagban szállított HP 56 fekete patronnal éles fekete szövegnyomatok és egyéb dokumentumok készíthetők normál papírra. A nyolcfestékes nyomtatás mellett a HP Photoret Pro precíziós technológia simább színátmeneteket biztosít az egyes tónusok között, és szinte teljesen eltünteti a képek szemcsésségét.

A HP Photosmart 7960 felhasználói közvetlenül – PC közbeiktatása nélkül – nyomtathatják ki digitális fényképezőgépük felvételeit. A fotókat a printer Compact Flash, MultiMedia, Secure Digital, Smart Media, Sony Memory Stick és xD-Picture Card formátumokat befogadó memóriakártya-csatlakozónyílásán keresztül tudják a rendszerbe olvasni. A 6,3 cm képátlójú színes LCD-kijelző funkcióit használva nyomtatás előtt egyszerűen megtekinthetők, szerkeszthetők és vörösszem-mentesíthetők a felvételek.

Ha gyors nyomtatásra van szükség, a felhasználó a fotók bélyegméretű miniatűrjeit tartalmazó megrendelőlap (HP Photo Proof Sheet) segítségével tekintheti át, választhatja ki és készítheti el a kívánt papírképeket. A felhasználónak mindössze be kell helyeznie digitális memóriakártyáját a nyomtató megfelelő nyílásába, és ki kell választania a ˝HP Photo Proof Sheet˝ funkciót az eszköz vezérlőpaneljén. A gép azonnal kinyomtatja a kártyán található kockák miniatűrjeit ábrázoló megrendelőlapot. A fotók kiválasztásához a felhasználónak be kell satíroznia a kockák mellett található oválisokat, majd vissza kell töltenie a megrendelőlapot a nyomtatóba. Az eszköz azonnal beolvassa és végrehajtja a feladatot.

A felhasználó teljesen szegély nélküli fotókat nyomtathat (21×30 cm-es méretig), montázsba rendezheti kedvenc videoklipjei kimerevített állóképeit, vagy a ˝Print New Photos˝ gomb megnyomásával automatikusan kinyomtathatja a digitális fényképezőgépével az utolsó nyomtatás óta készített felvételeket. A HP Photosmart 7960 printerrel készített digitális képek kétszer olyan hosszú ideig ellenállnak a fakító környezeti hatásoknak, mint a hagyományos fotók többsége.

Normál dokumentumok és minőségi fotók nyomtatásakor a HP Photosmart 7960 huszonegy lézerminőségű fekete, vagy 16 színes oldalt készít el percenként. Egy színes, 10×15 cm-es fotó előállításához pedig mindössze 36 másodpercre van szüksége. A külön megvásárolható, opcionális kétoldalas nyomtatási kiegészítő telepítése esetén a HP Photosmart 7960 felhasználója kétoldalas dokumentumokat is nyomtathat.

A HP Photosmart 7960 nyomtatóval együtt szállított HP Fotó és Kép programcsomaggala felhasználó albumoldalakat készíthet fotói egyszerűbb megosztása vagy archiválása érdekében. A HP Emléklemez készítő alkalmazással pedig akár zenei aláfestéssel ellátott, digitális diavetítést is rendezhet kedvenc képeiből.

A PC- és Mac-rendszerű számítógépekkel egyaránt kompatibilis HP Photosmart 7960 ez év szeptemberében került az üzletekbe, 399 euró ajánlott végfelhasználói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés