Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagyobb és fényesebb képet ígér a HP új notesz-játékgépe

Laptop

Nagyobb és fényesebb képet ígér a HP új notesz-játékgépe

20 %-kal fényesebb, 33 %-kal szélesebb a kép a HP új hordozható számítógépében, melyet kifejezetten játékok futtatására és filmek nézésére alkottak.

A Hewlett-Packard útjára bocsátotta legújabb noteszgépét, a 15,4 colos képátlós LCD-vel rendelkező Pavilion zt3000-est. A vállalat bejelentése értelmében a továbbfejlesztett kijelző révén a kép akár 20 százalékkal is fényesebb lehet, s a korábbi, hasonló modellhez képest 33 százalékkal szélesebb képet tud megjeleníteni. A frissített vizuális képességek mellé egy Ati Mobility Radeon 9200-as dukál, mely saját 64 MB-nyi memória felett rendelkezik. A hanghatásokért Harman Kardon hangszórók felelnek.

Egy Pentium M processzor adja a noteszgép lelkét. Ebből is látszik, hogy az új Pavilion az Intel Centrino mobiltechnológiája köré épül; így nem meglepő, hogy belekerült a 802.11b vezetékmentes csatlakozás lehetősége is. Bluetooth kapcsolódásra is képes (opcionálisan) a notebook.

MutiMedia memóriakártya (MMC) fogadására is felkészítették az eszközt, így könnyen képes az egyéb szórakoztatóelektronikai berendezésekhez (fényképezőgépekhez, videokamerákhoz stb.) . A 3 centiméternél kicsit vastagabb Pavilion tömege 3 kilogramm, előre telepített Windows XP Home-mal 1300 dollárba kerül (egy 100 dolláros, e-mailes visszafizetés után). A boltokban október 19-től lehet majd kapni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés