Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP-Számalk: disztribúciós megállapodás HP Unix termékek forgalmazására

Laptop

HP-Számalk: disztribúciós megállapodás HP Unix termékek forgalmazására

A HP Magyarország és a Számalk Kereskedőház Rt. kizárólagos disztribúciós megállapodást kötött a HP Unix termékek forgalmazására.

A Hewlett-Packard Magyarország Kft. pályázatot írt ki UNIX alapú nagyvállalati rendszereinek forgalmazására, amelynek eredményeként a Számalk Kereskedőház Rt.-vel kötött kizárólagos disztribútori szerződést. A megállapodás értelmében a már eddig is forgalmazott standard volume termékek (PC-k, perifériák, Intel alapú szerverek) mellett a Számalk Kereskedőház Rt. portfoliója kibővül az úgynevezett value (Unix alapú nagyvállalati rendszerek, high end storage) eszközökkel, így a HP termékek egyik legszélesebb kínálatával lesz jelen a magyar informatikai piacon.

Molnár János, a Hewlett-Packard Magyarország Kft. termékcsoport-igazgatója szerint “A megállapodás ezen a területen különösen nagy jelentőséggel bír, hiszen az IDC legfrissebb adatai alapján az árbevételt tekintve továbbra is a HP Magyarországon a legnagyobb UNIX szállító, piaci részesedése 41,88%. A Számalk a HP kizárólagos UNIX és high end storage disztribútoraként olyan értéknövelt szolgáltatásokat biztosít partneri körének, ami ezidáig csak a HP direkt kiszolgálása esetén, nagyvállalati ügyfeleknek volt elérhető.”

Darvas Krisztián, a Számalk Kereskedőház Rt. vezérigazgató-helyettese a szerződés kapcsán hangsúlyozta: “Ez a megállapodás az eddigi munkánk egyik legkomolyabb szakmai visszaigazolása. Megtiszteltetés számunkra, hogy a szakértő disztribútori szerepünk elismeréseként a Hewlett-Packard Kft. a legértékesebb termékcsoportjának forgalmazásával bízott meg bennünket.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés