Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az év legnagyobb cybersport eseménye: Samsung World Cyber Games 2003

Laptop

Az év legnagyobb cybersport eseménye: Samsung World Cyber Games 2003

Idén harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a World Cyber Games magyarországi selejtezőjét, ahol mintegy 600 játékos méri össze képességeit.

Immár harmadik alkalommal rendezik meg Magyarországon – a névadó Samsung Electronics Magyarország támogatásával – a világ egyik legrangosabb játékversenyét, a Samsung World Cyber Games magyarországi selejtezőjét. A 2003. augusztus 29-31. között a Vasúttörténeti Park területén közel 600 fő részvételével megrendezésre kerülő döntőn a versenyzők közel 50 órán keresztül mérik össze tudásukat a különféle számítógépes játékokban.

A verseny nyertesei idén is a Samsung támogatásával képviselhetik hazánkat a dél-koreai Szöulban, az 1988-as Olimpiának is helyet adó Szöuli Olimpiai parkban megrendezésre kerülő World Cyber Games döntőjében, 2003. október 12. és 18. között. A magyar válogatott a következő versenyszámok győztesei közül kerül ki: Half Life:Counter-Strike 1v1, Unreal Tournament 2003 1v1, Starcraft: BroodWar 1v1, WarCraft III 1v1.

A versennyel párhuzamosan egy játékszoftver kiállításra kerül sor a helyszínen, ahol az új játékokat ki is próbálhatják az érdeklődők. A verseny ideje alatt a helyszínre érkezik a különleges hangulatú Orient Expressz, amely külön látványossággal szolgál az idelátogatóknak.

A 2000 óta minden évben megrendezésre kerülő World Cyber Games a világ első és legnagyobb e-sport rendezvénye, egy exkluzív nemzetközi verseny, ahol az idei évben 55 ország több mint 600 versenyzője képviselteti magát.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés