Connect with us

Hirdetés

technokrata

Toshiba Satellite 2430 – noteszgép DVD-íróval

Laptop

Toshiba Satellite 2430 – noteszgép DVD-íróval

A Toshiba Satellite 2430-502 modellje az asztali PC-k teljesítményével és funkcionalitásával vetekszik: nagy kijelző, gyors processzor és DVD-író jellemzi a noteszgépet.

A 2,53 GHz-es asztali P4-es processzor köré építkező noteszgép 15 colos, XGA felbontású (1204×768 pixel), TFT aktívmátrixos kijelzővel rendelkezik. A Satellite ezen változatának LCD-jét egy Nvidia GeForce 4 420 Go chipkészletű grafikus vezérlő szolgálja ki, mely 32 MB-nyi memória felett gyakorol ellenőrzést.

Operatív tára 512 MB-nyi PC2100-as DDR SDRAM-okból áll. Háttértár gyanánt egy 60 GB-os merevlemez került a noteszgépbe, optikai meghajtója pedig egy moduláris DVD-R/-RW drive lett (szemben a korábbi változat DVD/CD-RW megoldásával). A Toshiba mobil számítógépét felkészítették a külvilággal való kapcsolattartásra is: 10/100 Ethernet csatoló ugyanúgy megtalálható benne, mint az 56 Kbps-os modem. Firewire kapcsolatra is képes.

A noteszgép ára 1650 euró – ez persze attól függ, hogy a rajta operációs rendszerként működő Windows XP Home vagy Professional változatát igényli a vevő.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés