Connect with us

Hirdetés

technokrata

A 3Dconnexion a graphIT Kft.-t nevezte ki magyarországi disztribútorának

Laptop

A 3Dconnexion a graphIT Kft.-t nevezte ki magyarországi disztribútorának

A Logitech leányvállalat 3Dconnexion, a világ egyik vezető 3D mozgásvezérlő, és ember-gép kapcsolat megoldásszállítója, a graphIT Kft.-t nevezete ki magyarországi disztribútorának.

[Sajtóközlemény] A Logitech (Nasdaq: LOGI) leányvállalat 3Dconnexion, a világ vezető 3D mozgásvezérlő, és ember-gép kapcsolat megoldásszállítója, a graphIT Kft.-t nevezete ki magyarországi disztribútorának.

“Az olyan vezető cégek, mint a graphIT azzal jelzik az ügyfeleik iránti elkötelezettséget, hogy optimális megoldást nyújtanak a gyorsan növő 3D piacon” – mondta Grzegorz Sobczyk, a 3Dconnexion kelet-európai kereskedelmi felelőse. “A mi 3D mozgató, pozícionáló eszközeink termékpalettára vételével, a leghatékonyabb és legproduktívabb megoldást tudják nyújtani.”

Ezek a 3D pozícionáló eszközök szabadalmaztatott csúcstechnológiát képviselő alapokon (licenc DLR), opto-elektronikai és érintkezés nélküli mérésen alapszanak. Hat szabadságfokú mozgást tesznek lehetővé (X, Y, Z mozgás és forgatás) és 3D dinamikus mozgássá alakítják a kéz mozgását. A 12 szabadon programozható nyomógombbal, beleértve a Quicktip “virtuális gombot” is és a fejlett meghajtó-programokkal számos előnyt nyújtanak a felhasználóknak a 3D alkalmazások használata során.

“Felvállaltuk, hogy magas szintű rendszereket biztosítunk ügyfeleink számára, akik jelentős előnyökhöz jutnak a 3Dconnexion 3D pozícionáló eszközeinek használatával” – mondta Hennel Tamás a graphIT Kft. ügyvezető igazgatója. “A 3Dconnexion pozíciója a piacon és szakértelme az ember-gép-kapcsolat területén és a mi ismereteink és tapasztalatunk együttesen mindkét céget a 3D piac vezetőjévé teszi.”

Jan Larsson, a 3Dconnexion EMEA marketingigazgatója megjegyezte, “azon a gyorsan növekvő piacon, amelyre mi fókuszálunk olyan partnerekre van szükségünk, mint a graphIT, hogy a megérdemelt szolgáltatást, és támogatást nyújtsuk ügyfeleinknek. A felhasználók világszerte magas szintű elkötelezettséget várnak el a 3Dconnexiontól és partnereitől. A graphIT egy nagyon professzionális, felhasználó orientált cég, amely hatékonyan tudja támogatni jelenlegi és jövőbeni felhasználóinkat.”

A 3Dconnexion 3D eszközök elérhetők soros és USB kivitelben, minden lényegesebb platformon, beleértve az új Intel Itanium alapú munkaállomásokat, a Windowst, a Unixot és több, mint 140 CAD/CAM/CAE/DCC alkalmazást.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés