Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az APC szünetmentes tápegység-felügyelője Windows XP-n

Laptop

Az APC szünetmentes tápegység-felügyelője Windows XP-n

Akárcsak a Windows 2000 esetében, az American Power Conversion (APC) most is a szünetmentes tápegység (UPS) operációs rendszerbe beépített kétszintű felügyelő programját szállítja.

A két társaság együttműködésének eredményeképpen az APC kialakított egy UPS kártyát a Windows XP Energiagazdálkodási lehetőségek párbeszédpanelén. Ez az UPS-kezelő támogatás standard szolgáltatásként benne lesz mind a Windows XP Home Editionben, mind pedig a Windows XP Professionalben.

A Windows XP UPS-kártya támogatást ad a legtöbb gyártó UPS berendezéséhez, beleértve a figyelmeztető üzenetek küldését, a naplózást valamint az operációs rendszer leállítását is olyan esetekben, amikor a túlságosan hosszú az áramkimaradás. Emellett a Microsoft egy átdolgozottabb meghajtót épített be az operációs rendszerbe, miáltal az APC UPS-ek kezelése kifinomultabbá vált.

Ez a meghajtó biztosítja, hogy az APC Back-UPS, Back-UPS Pro és Smart-UPS sorozatú termékei azonnal együttműködnek a Windows XP-vel, mindenféle szoftvertelepítés nélkül is. A meghajtó kényelmes elérést nyújt a felhasználónak az akkumulátorok állapotvizsgálatához, a kapacitásméréshez és a működést jellemző adatok áttekintéséhez.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés