Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hiba miatt új MS IntelliMouse driver

Laptop

Hiba miatt új MS IntelliMouse driver

A Microsoft által kiadott javítás mellett a driver új, javított verziója is letölthető.

A Microsoft korábban bemutatott néhány hardverújdonságot, köztük új egértípusokat is. Ennek értelmében a driver felismeri az új Microsoft egereket, és beállíthatjuk az úgynevezett ˝tilt˝ (˝dönthető˝) görgő hatásának sebességét is.

Az új IntelliPoint 5.0 meghajtóprogram azonban nem kizárólag a támogatott egerek számában változott elődjéhez képest, hanem új funkciókkal is kibővült. Az egérgombokra immár nem egyes billentyűket, hanem teljes billentyűkombinációkat programozhatunk – ugyanakkor komoly hiányt jelent az egyes billentyűk ráprogramozhatóságának hiánya.

A KB834840-es számú Microsoft Knowledge Base cikk azt adja hírül, hogy az IntelliType Pro és az IntelliPoint program lefagy, ha Windows XP rendszeren megváltoztatják a Terminálszolgáltatások beállításait.

A Microsoft által kiadott javítás mellett a driver új, javított verziója is letölthető.

Érdekesség, hogy a Microsoft IntelliPoint egér- (és persze a Microsoft IntelliType billentyűzet-) meghajtó program minden idők egyik legstabilabb, ezért gyakorlatilag szükségszerűen alig frissített hardver-meghajtóprogramja. A 2001. novemberében megjelent 4.01-es verziót, csak 2002. augusztusában követte az új Microsoft egerek piacra kerülése miatt a 4.1-es, majd a Windows Server 2003 támogatás miatt 2003. májusában a 4.12-es, és most ugyancsak az új Microsoft egerek piacra kerülése miatt az 5.0-s verzió.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés