Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sun Microsystems útjára bocsátotta a Sun ONE-t

Laptop

A Sun Microsystems útjára bocsátotta a Sun ONE-t

A Sun Microsystems, Inc. útjára bocsátotta a Sun ONE (Sun Open Net Environment) nevű szoftverplatformját.

Ez a platform az „on-demand” típusú szolgáltatások kiépítésére szolgál, és amely a Sun és partnereinek termékeit, szolgáltatásait, azok kialakítására szolgáló architektúrát és fejlesztőeszközöket foglalja magában. Az eseményen a Sun bejelentette a Sun ONE Starter Kit piacra dobását is, amely egy négy CD-s, átfogó szoftverkínálat a Sun ONE-ra épülő igényalapú szolgáltatások fejlesztéséhez és kialakításához.

A Sun ONE a jövőkép, a platform és a szakértelem egyesítése a szolgáltatások fejlesztése és kialakítása területén. Az „on-demand”, azaz az igényeken alapuló szolgáltatások azt jelentik, hogy az információ, az adatok és az alkalmazások bármikor, bárkinek, bárhol és bármilyen eszközön keresztül biztosíthatók legyenek. A Sun ONE-nal maximalizálható a meglévő eszközök értéke és bevétel teremthető anélkül, hogy a hardver környezet „kidobásával és kicserélésével” járó extra költségek jelentkeznének. A Sun ONE része a Sun díjnyertes, kizárólag nyílt szabványokra épülő szoftvertermék-családja, valamint a Sun ONE-hoz kapcsolódó Professional Services és oktatás.

Több mint 25 rendszerintegrátor és független szoftverfejlesztő (ISV) mutatott be megoldásokat a Sun Services on Demand csúcstalálkozóján, és több mint 30 iparági partner jelentette be, hogy már ma felkarolja a Sun ONE architektúrát – többek között Forte Extension partnerek, Java-fejlesztők, kereskedelmi szoftverfejlesztők, valamint iPlanet-partnerek és rendszerintegrátorok.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés