Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sun Microsystems ma bejelentette az új, Sun Fire V480 kiszolgálót

Laptop

A Sun Microsystems ma bejelentette az új, Sun Fire V480 kiszolgálót

Az új kiszolgáló működés-kritikus környezetnek megfelelő tulajdonságokat kínál rack-szekrényes kivitelben jóval a „Wintel” gépek ára alatt.

Folytatva piaci térnyerését, a Sun Microsystems Inc. a mai napon bejelentette az új, Sun Fire V480 kiszolgálót, mely maximum négy 900MHz-es UltarSPARC III processzorral, helytakarékos rack-es kivitelben készül. A belépő szintű kiszolgáló azon ügyfelek igényeit hivatott kielégíteni, akik nagyobb teljesítményt, memória-kapacitást és I/O sávszélességet igényelnek, ugyanakkor a „Wintel” számítógépeknél olcsóbb megoldást keresnek, ráadásul a számítógépet kis helyen kívánják elhelyezni.

A Sun Fire V480 szerver a Sun belépő szintű, nagy mennyiségben értékesített termékcsaládjának lett stratégiai tagja, melyet a cég, a kategóriájában egyaránt vezető Sun Fire 280R és a V880 kiszolgálók közé pozícionál. Az új szerver a dinamikusan bővülő 4 processzoros számítógépek piacán kínál nagy teljesítményt és rack-es kivitelű megoldást.
 
„Az új Sun Fire V480 egy igen erős ajánlatnak bizonyul a Suntól.”- mondja Rich Partridge, a D.H. Brown Associates elemző cég nagyvállalati szerverekért felelős elnökhelyettese. „A Sun Fire V880-nak kiváló volt a fogadtatása, az egyébként igen kompetitív „Wintel” gépek uralta piacon. A nagy memória-kapacitásnak és a több, mint vonzó árszintnek köszönhetően, a Sun az igen jól pozícionált Sun Fire V480 termékkel folytatni fogja a belépő szintű szerverek piacán elért sikereit, melynek során a kis- és közepes vállalkozások igényeit fogja kielégíteni.”

A korábban bejelentett Sun Fire Plane Interconnect belső kapcsolati panel elképesztő, 9,6 GB/sec belső átviteli sebességet biztosít, amely mintegy háromszor olyan gyors, mint a ma elérhető tetszőleges „Wintel” kiszolgáló. Ráadásul a V480 szerverekbe épített 8 MB-os cache több, mint 6-szoros kapacitást kínál mint ami ma a „Wintel” gépekben elérhető. A kettő vagy négy 900MHz-es UltraSPARC III processzorral felszerelt V480 maximálisan 32 GB memóriával, DVD ROM meghajtóval, két működés közben cserélhető, úgynevezett N+1 tápegységgel és számos, a szervizelhetőséget és menedzselhetőséget segítő technikai megoldással rendelhető a mai naptól a Sun Microsystemstől és partnereitől.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés