Connect with us

Hirdetés

technokrata

További DVD-készülék cserék, ezúttal ingyen!

Laptop

További DVD-készülék cserék, ezúttal ingyen!

A régebbi DVD-írásra alkalmas készülékek nagy része olyan hiányosságokkal rendelkezik, melyek mára már zavarólag hatnak. Több gyártó is felismerte ezt a problémát…

Tegnap adtunk arról hírt, hogy a HP kicseréli régebbi DVD-íróit 100 dolláros áron. Mára kiderült, hogy ezzel nincsen egyedül: a DVD+RW Alliance tagjai közül a Philips sem hagyja cserben termékeinek vásárlóit. Ráadásul a holland cég mindezt ingyenesen teszi elérhetővé mindazok számára, akik DVDR1000, DVDR1500 DVD+RW rögzítő berendezéssel rendelkeznek.

Azért lehet ingyenes ez a megoldás, mert a Philips egy olyan CD-t fog kiadni (még ebben a hónapban), mely tartalmazza a firmware frissítést. Az eszközbe behelyezett korong az ígéretek szerint automatikusan el fogja végezni ezt az eljárást. A frissítés révén olvashatóvá válnak a DVD+R lemezek s egy pár apróbb baki is javításra került. Ráadás gyanánt pár újabb funkcióval is bővülni fog a készülék, ám ezekről egyelőre nem látott hivatalos információ napvilágot.

Ezen frissítések csak a 2002 márciusa előtt gyártott termékekre lesznek elérhetők, az ezután készült modellek (valamint a DVDR980-as és a DVDR985-ös) ugyanis már ezt az új firmware-t tartalmazzák, így ezeknek nincsen szükségük a fejlesztésre.

További részletek a kapcsolódó linkekre kattintva érhetők el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés