Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Skype telefon begyűrűzött Angliába

Dotkom

A Skype telefon begyűrűzött Angliába

1400 árusítóhelyen vehetünk a szigetországban egyenlegfeltöltő kártyát. 10 fontért akár 10 órányi beszélgetést is lebonyolíthatunk.

Két kártya képében a brit piacon is megjelent a Skype telefonkártya, a kisebbik 10 fontba (3600 forint), a nagyobbik pedig 20 fontba (7200 forint) kerül, vagyis innentől nincs szükség bankkártyás fizetésre, ha Skype-on keresztül akarunk telefonálni, elég leslattyogni valamelyik viszonteladóhoz (Asda, Currys, PC World, Sainsburys vagy WHSmith) és venni egy feltöltőkártyát. És mit ad az előfizetés?

– Skype-on keresztül bárkit felhívhatunk világszerte, nagyon alacsony percdíjért, emellett olcsón SMS-ezhetünk is.
– A prémium előfizetés tartalmazza a többrésztvevős Skype videókonferenciákat, egy országot bármennyiszer hívhatunk és bárhol legyünk, biztos, hogy találunk egyet az egymillió Skype WiFi hotspot-ból.

Ha európai számokat akarunk elérni, akkor havi 5 fontért tehetjük ezt meg, ha világszintű elérést akarunk, akkor 8.50 fontért tehetjük meg ezt havonta, de utóbbiból Kína kimaradt. Ha a távol-keleti országot is el akarjuk érni, akkor a havidí 13.50 font. Tehát ha valaki magyarként kint dolgozik, érdemes beszereznie egy Skype kártyát, ugyanis nagyon olcsón haza tud telefonálni a nap bármely szakában. Bővebb információ itt található.

Az évvégéig még több országban számíthatunk arra, hogy a Microsoft bevezeti a prepaid kártyákat, talán nálunk is elindul valami pozitív lépés, ha már van magyar Microsoft Store.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés