Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elindult a Facebook App Center

Dotkom

Elindult a Facebook App Center

A népszerű közösségi oldal is elindította szoftverboltját, ahol jelenleg több mint 600 applikáció között válogathatunk. Ez az első lépés a Facephone-hoz?

Az Egyesült Államokban elindult a Facebook App Center, a világ többi részén pedig a következő hetekben kerül bevezetésre az online applikáció bolt. Az App Centerben olyan szoftverek között válogathatunk, melyek már a többi boltban is fellelhetőek, így a Google Play-ben, a Windows Marketen vagy az AppStore-ban is találkozhatunk velük, mint például a Nike+ GPS, a Ghost Recon Commander vagy a Draw Something.

Az intelligens technológiának köszönhetően pedig személyre szabottan ajánl fel alkalmazásokat a rendszer, ami többek közt azt is hozza magával, hogy látjuk, hogy a többi ismerősünk mit használ (hűha), sőt, ha ennél is továbbmegyünk, akkor láthatjuk, hogy a rendszer visszajelzés-alapúan is működik, vagyis csak a prémium minőségre fókuszál a boltban. Ha mobil applikációra vágyunk, akkor az App Center-t a Facebokk App-ból is elérjük. Amúgy a frappáns nevű App Center ugyanúgy működik, mint a többi alkalmazásbolt, vagyis a programok rendelkeznek screnshotokkal, leírássokkal, véleményekkel, így könnyedén eldönthetjük, hogy kell-e vagy sem.

A kérdés csupán annyi, hogy tényleg szükség volt egy ilyen applikációs központ elindítására? A Facebook esetleg csak a trendeknek igyekszik megfelelni? Vagy ez az első lépés a saját okostelefonjához? Az App Centerrel semmi más, mint egy gyűjtőoldala a legnépszerűbb androidos és iOS-es alkalmazásoknak. Prémium minőség? Na bumm, AppStore-ban is van toplista, mely hűen tükrözi azt, hogy valami minőségi vagy sem. Egyébként a Facebookon keresztül több mint 230 millió ember játszik hónapról hónapra és több mint 130 olyan játék van, melynek az aktív tagsága 1 millió felett van.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés