Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vízálló Panasonic okostelefon érkezik

Laptop

Vízálló Panasonic okostelefon érkezik

Úgy tűnik hosszú kihagyás után a japán gyártó visszatér az európai mobilpiacra – méghozzá (mondhatni természetesen) egy Android alapú intelligens mobillal.

A Panasonic Európában jó ideje nem hallatott magáról mobilos tekintetben. Most azonban ez változni látszik, ugyanis bejelentette Eluga névre keresztelt Android Gingerbread 2.3.5 alapokon érkező (de később ICS-re frissíthető) okostelefonját.

Ez így önmagában persze még nem lenne ok a figyelemfelkeltésre, hiszen manapság se szeri, se száma az androidos mobil újdonságoknak – ám a Panasonic 4,3 hüvelykes, 960×540-es felbontású kijelzővel ellátott készüléke állítólag teljesen vízálló. A duplamagos, 1 GHz-es processzorral szerelt készüléket a bemutatón bele is mártották egy akváriumba, ami szemmel láthatóan meg sem kottyant neki. Ezen tulajdonsága ellenére ráadásul megőrizte vékony, kecses formáját, eltérően a még mindig kissé vaskosabb méretekkel rendelkező hasonló készülékektől, mint például a Sony (Ericsson) Xperia active, vagy a Motorola Deffy.

A 8 megapixeles kamerával ellátott víz- és porálló okostelefon már márciusban az európai üzletek polcaira kerülhet.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés