Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezzel a géppel kavarná fel a piacot az Apple?

Laptop

Ezzel a géppel kavarná fel a piacot az Apple?

Kiszivárgott képeken láthatjuk az új MacBook Pro-t.

Már hosszú ideje pletykálják, hogy az Apple idén alaposan felfrissíti a MacBook Pro családot. Ez időszerű is lenne, hiszen a jelenlegi típus 2012-ben jelent meg, azóta csak a legfontosabb komponenseket (processzor, SSD) frissítették, a képernyő és a burkolat is érintetlen maradt. Ennek hamarosan vége, hiszen a népszerű informátor, Ming-Chi Kuo szerint ősszel megérkezhet az új sorozat, még vékonyabb kialakítással, erősebb hardverrel és USB-C csatlakozókkal.

macbookpro1

Ezen túl még újfajta billentyűzet is megjelenhet az idei MacBook Pro sorozaton, a felső sorban ugyanis az eddig megismert funkcióbillentyűk helyett egy érintésérzékeny OLED megjelenítő foglalna helyet. Ezen szabadon változtathatóak lennének a tartalmak, így alkalmazásról alkalmazásra más-más funkciókat érhetnénk el.

macbookpro2

Kuo információival vágnak egybe a most napvilágra került fotók is. A Cult of Mac által megszerzett képeken  az új MacBook Pro készülékháza látható és pontosan azokat a részleteket tartalmazza, amiket fentebb felsoroltunk. Az biztos, hogy az, hogy kizárólag USB-C foglalat van az eszközön, sokaknak nem nyeri majd el a tetszését, ennek ellenére várhatóan nagy sikerre számíthat egy, a jelenleginél vékonyabb és erősebb MacBook Pro.

 



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés