Connect with us
Hirdetés

technokrata

Elon Musk és a Westworld készítője közösen összehoztak egy nagyon menő, inspirációs videót

videó

Elon Musk és a Westworld készítője közösen összehoztak egy nagyon menő, inspirációs videót

Terítéken a Falcon Heavy kilövése és a Starman

Nehéz az embernek hétfőn reggel rávenni magát, hogy a hétvégi lötyögés után újra, inspirációkkal tele nekiugorjon munkájának és ismét egy produktív hetet tudjon maga után a következő hétvége bekövetkeztével. Elon és a filmkészítő csapat is abban reménykedik, hogy ez lesz az emberiség történetének egyik legizgalmasabb fejezete. – írja a The Verge

Jonathan Nolan, a Westworld alkotója a következő gondolatokat osztotta meg szombaton egy panelbeszélgetésen:

“Arra az egyre mindenképp emlékszem, hogy kiskoromban kifejezetten egészségtelen mennyiségű időt töltöttem a világűrről való álmodozással. Tavaly beszélgettem az egyik barátommal egy ital mellett, hogy vajon hogyan lehetne újra inspirálni az embereket? Hogyan lehetne rávenni újra az embereket, hogy beszélgessenek ilyen dolgokról?”

Megoldásként David Bowie egyik slágerét és egy tűzpiros Testla Roadster-t tudtak kitalálni, a barát pedig nem volt más, mint maga Elon Musk természetesen. Maga a tény, hogy sikerült a kilövés önmagában is hatalmas teljesítmény, viszont mindenképp kellenek ezek az un. reklámfogások, hogy az ember agyába örökre beivódjon, mi is történ pontosan, illetve legendaként mesélhessük majd unokáinknak, hogy mi élőben követtük végig, ahogy azt a sportkocsit fellőtték az űrbe.

További videó

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés