Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vanilla Ice legendás slágerének fenntartható változatával tér vissza

vanilla ice

videó

Vanilla Ice legendás slágerének fenntartható változatával tér vissza

Vanilla Ice legendás slágerének fenntartható változatával tér vissza

Ice visszatért! A szupersztár rapper ikonikus táncmozdulatait és a legendás dalnak emléket állító új szöveget, az Ice, Ice Baby fenntarthatóságra ösztönző újrafeldolgozásában, a Reduce Your Ice, Ice Baby klipjében láthatják a rajongók.

A 90-es évek ikonikus sztárja, Vanilla Ice a Samsunggal közösen gondolta újra legnagyobb slágerét, az Ice, Ice Baby-t. A Reduce Your Ice, Ice Baby című feldolgozás pedig különleges módon hívja fel a figyelmet a fenntarthatóságra.

Az újraforgatott videóklipben a rapper arra hívja fel a rajongók figyelmét, hogy már apró lépésekkel is jelentős változásokat érhetnek el a mindennapi életükben. Ice arra buzdít mindenkit, hogy akár csak egyetlen fokkal növelje a fagyasztó hőmérsékletét, ezzel már csökkenthető a globális karbonlábnyom, együtt pedig jelentős változást érhetnek el a felhasználók.

A Samsung kutatásai alapján, ha minden európai felhasználó egy fokkal magasabb hőmérsékletre állítaná a fagyasztóját, azzal akár több mint egymillió tonnával lenne csökkenthető a szén-dioxid kibocsátás. Ez 217.000 személyautó egész éves, folyamatos működésével, 4 milliárd megtett kilométerrel vagy 120.000 háztartás átlagos éves energiafogyasztásával egyenértékű.

A Samsung új Bespoke hűtőszekrényei az új videóklipben láthatók először[. A széria számos különböző színben elérhető, cserélhető panellel érkezik Európába. Ezek között fényes, Csillogó üvegből készült elemek, amelyek az egész helyiséget új megvilágításba helyezik, és az otthon kényelmét megtestesítő Mattüveg darabok is megtalálhatók.

„Imádom az energiahatékony megoldásokat és szeretnék minél fenntarthatóbb életet élni. Folyamatosan a legújabb, csúcstechnológiás energiahatékonysági megoldásokat keresem a saját otthonomba is, és lenyűgöztek a személyre szabható Bespoke berendezések – mondta el Vanilla Ice. – Nagyon örültem, mikor a Samsung megkeresett ezzel az ötlettel. A zene nagyszerű módja annak, hogy összekössük az embereket és felhívjuk a figyelmüket egy fontos ügyre. Remélem, hogy az új dalon keresztül sokakhoz eljut ez az üzenet és a jövőben egyre többen teszünk lépéseket a saját életünkben, amelyekkel vigyázhatunk a bolygónkra.”

„Nagy öröm volt számunkra, hogy Vanilla Ice csatlakozott hozzánk ebben a kezdeményezésben, és lehetőségünk nyílt arra, hogy szélesebb közönséghez juttassuk el a számunkra is kiemelten fontos üzenetet. A Bespoke moduláris hűtőszekrényeink tervezésénél a fenntarthatóság és a megbízhatóság is központi szempontok voltak, így olyan készüléket alkothattunk, amely túlmutat a divaton, és éveken keresztül megfelel majd a felhasználók folyamatosan változó igényeinek, ízlésének és élelmiszerfogyasztásuknak – tette hozzá Tim Beere, a Samsung hűtőgépekkel foglalkozó osztályának vezetője. – Ezek a nagyteljesítményű gépek különleges tervezésűek, sokoldalúan használhatók és rendkívül tartósak. Jó érzés látni, ahogy a felhasználók különféle hűtési kombinációkat hoznak létre, amelyek segítenek élelmiszereik hatékonyabb tárolásában és frissen tartásában, minimálisra csökkentve az élelmiszerpazarlást, miközben kísérleteznek a színekkel és anyagokkal, hogy olyan megoldást hozzanak létre, amely hosszú éveken keresztül képes lesz alkalmazkodni a folyamatosan átalakuló életmódjukhoz.”

A fenntarthatósági nagykövet, Vanilla Ice átalakított dalában így szólnak a sorok: „Oké, állj, ez hosszútávú megoldás, Ice visszatért, egy vadiúj célért/ Valami nem hagy nyugodni/ Energiahatékonyság, reggel, éjjel”. A rapper ezzel arra szólítja a felhasználókat, hogy „Csak egy fokkal emeljék a hőmérsékletet – durván!”.

A dalhoz készített videóklipben Vanilla Ice újra bemutatja jellegzetes táncmozdulatait, amelyek több mint harminc évvel ezelőtt szinte minden otthonba eljutottak a televíziók képernyőjén keresztül. Ezzel arra ösztönzi a rajongókat, hogy tegyenek egy lépést, és növeljék a hőmérsékletet a fagyasztóban, ezzel is pozitív hatást gyakorolva a környezetre. A videó másik sztárja a Samsung Bespoke fagyasztós hűtőszekrény.

A Magyarországon elérhető 5 különböző színű, cserélhető panel mellett a Bespoke termékcsalád a Samsungtól megszokott nagy kapacitást, kényelmet és kiemelkedő hűtési teljesítményt kínálja. A Bespoke cserélhető paneljei és a moduláris felépítése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy átalakítsák a hűtőszekrényüket, ahelyett, hogy teljesen újat vásárolnának. A Samsung beépített No Frost technológiája javítja a levegő áramlását, hogy állandó, stabil hőmérsékletet tartson fenn a hűtőszekrény minden részében, így megakadályozza a jég felhalmozódását. A hűtő emellett sokkal gyorsabban éri el a kívánt hőmérsékletet, növeli a hűtőrendszer tartósságát, és leolvasztani sem szükséges.

A Samsung számára kiemelten fontosak a fenntarthatósági szempontok, beleértve az új Bespoke termékcsalád fejlesztését is, amelyet úgy terveztek, hogy a teljes életciklusa során minimálisra csökkentse a környezetre gyakorolt hatást, a tervezéstől és a gyártástól a használaton át egészen az újrahasznosításig.

További videó

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés