Connect with us

technokrata

Nagyobb fokozatra kapcsolt a WayteQ

Dotkom

Nagyobb fokozatra kapcsolt a WayteQ

Kétmagos táblagépe és alacsony ára mindenkit meggyőzhet arról, hogy itthon is van olcsó alternatíva a jó táblagépre. Ha nem az egyik legjobb.

Az xTAB-70dc táblagép Android 4.0-s operációs rendszerrel és kétmagos Cortex A9 1.5 GHz-es processzorral bír. 7 hüvelykes kijelzőjének és kb 400 g-os súlyának köszönhetően útközben is kényelmes használatot biztosít. Elő- és hátlapi kamerával is rendelkezik, így a fényképezés vagy a videohívás sem jelenthet problémát a mindennapi használat során.

Az elődök esetében megszokott funkciók, mint például a mini HDMI kimenet vagy a beépített szenzorok az xTAB-70dc-ből sem hiányoznak. A multimédiás tartalmak valamint az alkalmazások a 8 GB-os belső tárhelyen osztoznak, emellett Micro-SD kártyával tovább bővíthető a tárolókapacitás.

A WayteQ, az első kétmagos tabletjével egy időben újabb stratégiai partnerséget is kötött a felhasználói élmény folyamatos javításának jegyében. A Yoobao vállalattal való együttműködés értelmében a WayteQ Europe Kft. a kínai cég termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója, így a WayteQ kínálatában megtalálhatóak a Yoobao külső akkumulátorai, autós és hálózati töltői. Az külső akkumulátorok – 5 különböző típusa –  micro USB csatlakozón keresztül szinte bármilyen táblagép vagy okostelefon elengedhetetlen kiegészítőivé válhatnak.

A WayteQ xTAB-70dc táblagép bruttó 34.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kapható Magyarországon. A Yoobao külső akkumulátorok pedig 5 900 Ft-tól érhetőek el (4400 mAh).Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin