Connect with us

technokrata

Új sportkamera jelent meg a magyar piacon

Kamera

Új sportkamera jelent meg a magyar piacon

Az eredeti SJCAM sportkamerák hivatalos forgalmazását 2015 júniusától a WayteQ Europe látja el.

Az akciókamerák egyre növekvő piacán az elmúlt években az egyik legelismertebb márka az SJCAM lett. A „youtuber” közösségekben és a fórumok felhasználói között már most is nagyon nagy népszerűségnek örvend minden SJCAM kalandkamera. A shenzheni székhelyű SJCAM és a WayteQ Europe Kft. megállapodásának köszönhetően mostantól Magyarországon is elérhetők ezek a sportkamerák, széles típus-, és színválasztékban.

SJCAM-04

A felhasználók nagyon megszerették ezeket a kamerákat, hiszen használatuk rendkívül egyszerű, méretük miatt könnyen hordozhatók, és szinte bármilyen helyzetben alkalmazhatók különböző rögzítési technikákkal.
A belépő szintű SJ4000 típus is már FullHD felbontást kínál, beépített, színes LCD-vel és 170°-os látószög mellett. A WiFi-vel turbózott változatot már okostelefonról lehet vezérelni élőképpel együtt.

SJCAM-02

Az M10-es típus egy SJ4000-rel megegyező tudású, de kisebb kompaktabb kialakítású, és szintén rendelkezik WiFi- s variánssal is. Ezekből a típusokból (SJ4000, M10) széles színskála kapható.
Az SJ5000 már egy magasabb szintet képvisel: 2”-os kijelző, Panasonic képszenzor f2.8 fényerővel jellemzik. Ebből is kapható WiFi-s változat.

SJCAM-08

A csúcsmodell, az SJ5000+ WiFi minden tekintetben felveszi a versenyt a nagy gyártók csúcsmodelljeivel: 16 megapixeles Panasonic f2.8 CMOS szenzor, 60 képkocka/másodperces FullHD felvétel (120/HD).
Mindegyik készülékhez egy 30 méterig vízálló, kezelőgombokkal ellátott és rögzíthető tokot mellékel a gyártó, valamint gazdag tartozékcsomagot is, így a felhasználónak nem kell külön tartozékokat vásárolnia a rögzítéshez.

SJCAM-09

A rengeteg forgalomban lévő, hamisított SJCAM kamera problémáját felismerve a gyártó egy egyedi, lekaparható, speciális matricát helyezett el az eredeti termékek dobozán. A vásárlás folyamán a vevő így megbizonyosodhat a gyártó weboldalán a termék eredetiségéről.

SJCAM-07

Az SJCAM sportkamerák bruttó 26.900 Ft-os fogyasztói ártól érhetők el hivatalosan Magyarországon, 2015 júniusától.Szólj hozzá!

További Kamera

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu