Connect with us

technokrata

Itt a világ legnagyobb táblagépe!

Tablet

Itt a világ legnagyobb táblagépe!

Még a laptopok közt is impozáns méretű lenne, nem hogy a tabletek közt: 21.5 col, full HD kijlező és Android 4.0 jellemzi a gigászi szörnyet.

Az összes mai táblagép elbújhat a Kouziro fejlesztése mögött. Az FT103 táblagép a szerény 21.5 coljával (cirka 54 cm átmérő) minden idők legnagyobb érintőképes eszköze, melyen Android 4.0 fut. Ezt biztos, hogy az ember nem rakja a táskájába, de nem is kapja elő bármikor az utazása során, ugyanis nincs benne akkumulátor. Ezzel tulajdonképpen az Android 4.0 bejutott oda, ahova eddig nem is akart: a televízió-méretűek világába. Sajnos a full HD kijelző ellenére a hardver igencsak haloványra sikeredett: 1 GHz-es kétmagos TI OMAP 4428 processzor, 1 GB RAM és 8 GB tárhely (de bővíthető microSD-vel).

A micro HDMI kimenetnek hála akár két HD kijelzőnk is lehet, ha rákötjük egy HD TV-re, a két USB port pedig az feltételezi, hogy periférikus eszközöket is rádughatunk az óriás tabletre. Beépített hangszórói 2×1 Wattosak, van benne mikrofon, fejhallgató-kimenet, N-es WiFi, 2.1-es Bluetooth, 1.2 megapixeles kamera a videótelefonáláshoz. Az öt kilós táblagép méretei is impozánsak: 513x25x353 mm. Még a hónap végén piacra kerül Japánban a táblagép, még csak nem is lesz annyira megfizethetetlenül drága, ugyanis 34800 jenért a mienk lehet (103.000 forint), de valószínűleg túl sok haszna nincsen.

 Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin