Connect with us

technokrata

Újabb gyöngyszem a családcentrikus táblagépek világából a CES-en

Tablet

Újabb gyöngyszem a családcentrikus táblagépek világából a CES-en

Egy családbarát táblagépcsaládot mutatott be az Ematic, melyek közös ismérve, hogy szinte mindent kibírnak, amit egy négyéves gyerektől kaphatnak.

Az Ematic bemutatta a FunTab táblagépcsaládot, mely kifejezetten a kisgyerekes családoknak készült. Korábban már írtuk, hogy a Polaroid is a családban látja az üzletet, de ők csak egy géppel jelentkeztek, az Ematic pedig egyből néggyel. Mindegyik FunTab-on egy módosított, Zoodles nevű Android 4.0 Ice Cream Sandwich fut. Most pedig ismerkedjünk meg a kilencvenes évek dizájnjába húzott táblagépekkel egyenként.

ematic_funtab_android_tablet_for_kids_1

FunTab XL
Ez mind közül a legnagyobb, 150 dolláros ára nem eléggé hangsúlyozható módon családbarát. A 9.7 hüvelykes kijelzője méretben megegyezik az iPad-ével, de a hasonlóság is véget is ér. Az 1.2 GHz-es processzira mellé valószínűleg 512 MB RAM kerülhetett. Beépített tárhelye 16 GB, HDMI kimenetén keresztül pedig simán ráköthetjük egy random HDTV-re. Előlapi és hátlapi kamerája is van, ezek felbontását is homály fedi.

ematic_funtab_pro_kid_friendly_android_tablet_1

FunTab és FunTab Pro
Ők a család középső tagjai és hét hüvelykesek. A mezei FunTab 120, a Pro pedig 150 dollárba kerül. A fő különbség az, hogy a Pro-nak 1.2 GHz-es a processzora, szemben a simának az 1 GHz-ével és a Pro-nak van HDMI kimenete is. Emellett a Pro kerete cserélhető, ami szintén nagyon fontos, hiszen így nemre osztva is szkinelhetjük a tabletet, attól függően, hogy melyik gyerek használja éppen.

ematic_funtab_pro_kid_friendly_android_tablet_3

FunTab Mini
Ez a legkisebb a családban, cuki kis 4.3 hüvelykátmérőjével jócskán nem üti meg a Samsung szintjét sem (ők mostanában inkább nagyítanak). A kis méret kis felbontást (480×272), kis tárhelyet (4 GB) és nagyon olcsót árat jelent, ugyanis mindössze 60 dollárba kerül a tengerentúlon.

Ematic_FunTab_Pro_Pic_02Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin