Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már megint blamálja magát a Skype

Dotkom

Már megint blamálja magát a Skype

Megjelentették, majd vissza is vonták az iPadre alkalmazott Skype-ot, majd órákkal később megint megjelentették.

A cég a Twitter közösségi portálon kért elnézést felhasználóitól: “Tudjuk, hogy nagy várakozás övezte az iPadre szánt skype-ot, bocsánatot kérünk a kellemetlenségért” – írta a vállalat.

Ezek után elnémult a Skype Twitter-fiókja. Azt egyelőre senki sem tudja, mi áll a váratlan lépés hátterében. Órákkal később ismét elérhetővé vált a program, és “jó hír, hogy még mindig az” – fogalmazott a cég.

Egészen eddig az iPad-tulajdonosoknak a video- és csevegőprogram iPhone készülékekre szabott változatával kellett beérniük, ez azonban nem jelent meg tökéletesen a táblagép nagyobb kijelzőjén, és más fennakadások is voltak. Az új verzió viszont az iPadre optimalizált – olvasható a Yahoo News hírei között

Mint köztudott, az utóbbi hónapokban a Microsoft akvizíciót követően először a PC-re telepíthető változat adta meg magát, majd pár héttel később az Android készülékekre letölthető változattal akadtak súlyos adatvédelmi problémák, amit a cég a mostani esethez hasonlóan szintén elismert és elnézést kért  a kellemetlenségért.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés