Connect with us

technokrata

Facebook alkalmazás a kreatív nyomtatásért

Dotkom

Facebook alkalmazás a kreatív nyomtatásért

A Canon ma bejelentette, hogy megújította a Pixma nyomtatók szoftvermegoldásait My Image Garden néven, és útjára indította a Print Your Days Facebook alkalmazását, amelyekkel egyszerűbbé válik a kedvenc pillanatok rendszerezése és kinyomtatása, illetve bárki kipróbálhatja kreativitását a Pixma nyomtatókkal.

Print Your Days

A Canon egy új, Print Your Days nevű Facebook alkalmazást is készített, amellyel a fényképek közvetlenül a Facebook-ról egyszerűen kinyomtathatók anélkül, hogy bármilyen más kiegészítő szoftverre lenne szükség. A Facebook alkalmazásban olyan eszköz is található, amely automatikusan elrendezi a fényképeket, illetve egyedi kollázst készít, egy oldalon maximum öt fényképpel, amit bárki könnyedén átalakíthat saját ízlésének megfelelően. Többféle stílust és szerkesztési lehetőséget is felkínál: fényképkereteket kínál, megvághatóvá teszi a képeket, feliratozási lehetőséget tartalmaz, valamint számos elegáns fényképeffektust – például a klasszikus külsőt kölcsönző, népszerű szépia színezést – tesz elérhetővé. A kollázs hátterét 24 színes kép közül lehet kiválasztani – például vicces pöttyös és csíkos hátteret, vagy természetes anyagok képét, mint a fű vagy a parafa –, ezzel további kreatív csavart adva a fényképek kinyomtatásához.

Az alkalmazással kinyomtathatók a barátok által a Facebookra feltöltött fényképek is, így a vakációs, születésnapi és egyéb kivételes alkalmakkor készült fényképek épp olyan egyszerűen élvezhetők és megoszhatók nyomtatva is, mint online. Indulásakor az alkalmazás csak angol nyelven lesz elérhető.

My Image Garden

A My Image Garden nevű új Pixma nyomtatási szoftver még egyszerűbb teszi a Canon nyomtatási és lapolvasási szoftverei közötti navigációt. A 2010-től megjelent összes Pixma nyomtatóhoz használható My Image Garden, amely a nyomtatókhoz elérhető összes szoftvert egyetlen, könnyen kezelhető felület alá gyűjti. Az új funkciók egyike az ‘Új Automatikus Javaslat’, amely végigkeresi a PC-n a tárolt képeket és diavetítés formájában jeleníti meg az elfelejtett fényképeket az asztalon. A képek ezután szerkeszthetők és kinyomtathatók a My Image Gardenből. Az ‘Automatikus Elrendezés’ képválogatási technológia felismeri a képeket és automatikusan az optimális elrendezést javasolja a nyomtatáshoz. Az arcfelismerő szoftver azonosítja a fényképeken az arcokat és automatikusan összecsoportosítja a képeket, így egyszerűbb kikeresni az adott barátok vagy családtagok fotóit.

A Canon új My Image Garden szoftverének része a Creative Park Premium, a Canon felhasználóknak ingyenes kreatív weboldal, nyomtatható kártyák, csomagolópapírok, naptárak és más papírfigurák készítéséhez és letöltéséhez. Egy sor híres fényképész és művész exkluzív fotói és képei is elérhetők itt, olyan népszerű figurákkal, mint Paddington Bear, Peter Rabbit és Eric Carle Very Hungry Caterpillar mesehőse. A weblap frissített verziójába egy új, könnyen kezelhető fényképválasztó folyamat is bekerült, amellyel egyetlen felhasználói felületen jeleníthetők meg, tölthetők le és nyomtathatók ki a képek.

Az oldalon bővült a tartalom is: a National Geographic gyönyörű fényképeivel és naptárkészítéshez használható sablonjaival. A NASA-tól származó új anyagok között pedig kinyomtatható sablonok találhatók 3D-s űrsiklómodellek készítéséhez.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin